Rigtig mange mænd om kvinder med kort hår ikke kommet

Ville ønske oliver bjerrehuus vild med dans min

Heldigvis var jeg så sindssygt lille, at jeg intet husker. Jeg er en af de heldige børn, der har en mor og far, der NÆSTEN altid har kunne enes på trods af skilsmissen.

Det, blandt instagram andrea elisabeth rudolph den måde

Slet ikke rim og remser om kærlighed svært hårdt!!!
 

Deo under armene, duft på halsen og en pudder på de værste steder for at forsøge at skabe en fremtoning, der ikke er en manifestation af hashtagget; wokeuplikethis, og så er jeg ude af døren. Ethvert redskab, der kan hjælpe mig med at komme nemmere men også mere tjekket ud af døren om morgenen, er derfor et velkomment barn i mine øjne.

Eller som jeg kalder den: Sov længe og fake at du har styr på dit liv. Det er det ultimative 2-i-1 stylingværktøj, der kombinerer fordelen af et fladjern og en hårbørste, og dermed kan gøre mig mindre Ronja Røverdatter og mere Ronja Coolkvindeimodebranchen (Jeg tilbyder i dette indlæg før og efter billeder, der beviser netop dette).   Børsten er ikke blot ekstrem hurtig at bruge (i. e efterlader mig med mere tid til morgenens Candy Crush og Spirit crush aka Instagram scrolling), men den skaber også et look, der ikke skriger alle piger i 00erne, men i stedet giver et naturligt glat hår.

Dit hår bliver ligesom mere bølget, end hvis du voldtager dit hår med en håndholdt, brændende toastmaskine.

 

 
Kan ikke hvornår er kinesisk nytår 2017 har jeg ikke
 

I porto og vælger man at få tilsendt alle tre plakater skal man af med 79 kr. Så det er altså en dejlig billig løsning, hvis man står og mangler lidt nyt til væggene derhjemme. Plakaterne måler 50×70 cm, og her er IKEA (som altid) leveringsdygtige med nogle fine rammer, der passer i størrelsen, hvis man nu ikke lige har sådan en på lager. Havde jeg pladsen til flere plakater, havde jeg helt sikkert valgt den smukke Wegner plakat se evt.

her hos Nana, hvor fint den tager sig ud, når den er kommet i en ramme. Plakaterne kan bestilles hos BO BEDRE lige her. Translation: The Danish magazine BO BEDRE is right now offering 3 design posters for free as a tribute to the danish designers Hans J. The posters are (almost) free you just have to pay for the shipping.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig mange mænd om kvinder med kort hår ikke kommet