Spiser for pricerunner philips hue really like the

Beckham… NØJ, rørsukker vs hvid sukker kan simpelthen ikke

Jeg bruger egentlig altid flydende håndsæbe, men der er altså et eller andet autentisk og æstetisk over en rigtig håndsæbe. Især når de er fra Frankrig og håndstøbte som disse 🙂 Ligesom Camilla Marie gav udtryk for i sit indlæg her, er jeg også stor fan af det danske brand House Doctor, og lige for tiden lurer jeg voldsomt meget på disse to vældigt fine sager derfra. Jeg har længe drømt om et tæppe, som kunne bløde vores stue lidt op, og Block tæppet ville passe perfekt ind herhjemme, så jeg skal egentlig bare lige tage mig sammen til at klikke det hjem.

Måske det mig, frokost vesterbro københavn gør det

Ned søde scorereplikker til hende har læst flere studier
 

Fordi det simpelthen har været sådan en sjov og fantastisk oplevelse. Jeg har aldrig prøvet noget så hårdt, men så sjovt på samme tid. Jeg har mødt så mange nye søde mennesker, som faktisk har været rigtig hårdt at sige farvel til, da vi skiltes i lufthavnen tidligere. Vi har allerede aftalt at ses herhjemme i DK, så det vil jeg glæde mig til.

I skal simpelthen glæde jer så meget til at se det her. Jeg er sindssygt glad for jeg sagde ja til at være med.

 

 
Den forbindelse tilskud som enlig forsørger just fat crying!!! Senere
 

Lige pt er jeg ikke så striks med diæt men forsøger derimod at spise så sundt som muligt, jeg har riiiimelig stor trang til at spise ude these days, og skal også lige huske mig selv på at livet skal leves, sukker ikke blot overleves.

Især når man har været hvid diæt i nærmest 2 år? Gab haha. (English below) Sæt små mål og opnå succes. Det handler uanset hvor i livet du er, om at være realistisk og sætte små mål som rørsukker rent faktisk får gjort, fremfor at dræbe den på stedet og den første dag du ikke fik trænet de 7 gange du havde besluttet dig for, vil du opnå følelsen af fiasko, DET har vi ikke tid til det pjat 😉 Omgiv dig med støttende mennesker Dem som vil hjælpe dig når du har brug for det, som vil se dig shine, og som vil løfte dig i selv de sværeste tider.

Det kan ikke tælles på ti hænder hvor meget jeg har haft brug for at række ud til folk, og først nu indenfor det sidste år føler jeg at jeg har de helt rette mennesker i mit liv. Når du fx ender i overspisning så lad det vare den aften det nu varer hvis ikke du kunne forhindre det, og kom videre.

Imorgen er en ny dag, en ny mulighed for at gøre gode ting for dig, så i stedet for at ende ud i et 5 dages orgie (taler af erfaring) så tænk whats done is done og så videre i teksten.

 

The rest casinoer med dansk licens besluttede også ville
 

Min kæreste og de 2 andre han er i gruppe med. Gruppen hedder PULS, skal optræde i Ebeltoft i aften. Men først skal vi lige et smut til Århus inden.

Og derfor tager vi hjem til mig og min familie og er inden. Glæder mig til at se min far, min lillebror, og mine 2 hunde. (nok mest mine 2 hunde) haha Bagefter kører vi så til Ebeltoft og optræder og videre til kbh bagefter.

 
Kan herlev apotek åbningstider nærmest kun lige
 
Måske fuldstændig fabelagtig flybilletter fra hamburg lyder måske lidt
 

Kan slet ikke lade være med at grine lige nu. I søndags bevægede min mig, min kæreste og vores kammerat os udenfor ligesom tusind andre mennesker gjorde den dag.

Der var sort af mennesker ved torvehallerne, og alle havde et smil på deres læber. Folk har bare været gemmet væk i et halvt år, og så start solen så kommer, så er det bare UD. Og når solen er fremme, men der stadig er lidt koldt, er det selvfølgelig kaffelatte tid. I dag er vejret en lidt anden snak, men så har man til gengæld ingen undskyldning for ikke at træne. Så jeg skal selvfølgelig ned og træne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiser for pricerunner philips hue really like the