Sælger Netto magasinet mad abonnement Egentlig var jeg

Har ligget valentinsdag gave til hende jeg ikke bare

Vi ved det er i næste måned, og det er det vigtigste 3 Men 3 år. Pludselig er der bare gået 3 år. Mit dejlige afslappende tøj igår bestod af et par grå shorts fra Cheap Monday og en grå trøje fra Gina Tricot.


 

September er hastigt forsvundet, og med skræmmende fart mod oktober måned er du efterladt med to ting, der er sådan rigtig røv-brune: bladene på træerne samt følelsen, der spreder sig i dig, når du indser, at det var så dén sommer. Der er flere måder, hvorpå du kan håndtere dette skift fra rigtig dårlig sommer til endnu dårligere vinter, og disse håndteringsmuligheder kan alle sammen placeres under fem forskellige typer, der viser sig her i efteråret.

Og når vi nu er i gang, så er du rent faktisk også noget lort. Tag din græskarlatté og dine gåture i skoven og stik dem op lige der, hvor der er nøjagtig lige så koldt og mørkt som månederne, vi går i møde. Mentalt planlægge aldrig at bruge en vintermåned i Danmark igen.

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, kun for få speltboller og ikke nok regntøj fra 90erne. Det der med at bygge tøj af nedfaldne blade og brygge mælk på efterårsplanter er lige noget for mig.

 
Den søde kæreste citater på engelsk had time
 

 

Anja er også fra Agent Provocateur og kan lukkes på to forskellige måder. Jeg foretrækker krydset foran, da det bare gør noget for ens kavalergang. Den er lidt billigere end Dakotta og koster kun 1600 kr. Det her billede blev ikke bragt i Her Nu, men vi tog det samme aften.

Så jeg tænkte at jeg lige ville inkludere det. Og ja, sådan kigger jeg altid på min pizza.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger Netto magasinet mad abonnement Egentlig var jeg