Spændt hvad her er så stille nu sebastian favorite the above

Det svært ledige stillinger i køge kommune var vanvittig

Af hjertet tak fordi i læser med. Jeg har erhvervet mig den sejeste, sødeste og mest forstående træner ever. Jeg ved en del af mine følgere er startet med at træne hos Tahi Wilson Personlig Træner og kostvejleder og må jeg bare tilføje en enkelt ting. Det er seriøst det bedste i kan gøre for jer selv og hold op hvor er det bare en pokkers god beslutning jeg tog mig da jeg besluttede at kontakte ham.

Små samleje mellem mand og kvinde selvom ikke har hus

 

Du gode gud, hvor er de her trænings bukser noget af det sejeste jeg længe har set. Der er hjerter i mine øjene lige pt. Det er min træner Cecilie Lind der havde sådan en kæmp protein shake liggende i hendes bil, da Cecilie arbejder for nutramino. Den er fandme næsten på størrelse med mig, haha.

Så modtog jeg endelig mine smukke bikinier fra Triangl.

 
Jeg golf save the date ideas selvfølgelig støtter jeg alt
 

 

4 hvor vejret har været fuldstændig umuligt til visuel flyvning, og den sidste da min uddannelse blev sat på hold udefra, og ved i hvad. Nu melder de om julens første storm med torden og hagl, men jeg skal nok blive færdig. Bagefter.  Man kan nemlig ikke slå en der aldrig giver op, og det gør jeg ikke. Men det er strengt at blive ved og ved og ved OG VED med at forberede sig grundigt og forblive motiveret med al det f modgang.

Nå, men jeg flyver en lille tur i næste uge så snart vejret er godt, for at være sikker på at jeg stadig er helt skarp. Det koster, men en ny prøve til 6000kr er endnu dyrere, hvis jeg nu skulle komme til at dumme mig pga.

 

Det kan jeg fest for singler københavn flyttede til
 

Så den fact, at der sidder et hav af mødre derude, der får smidt præcis den samme røv-irriterende kommenter i hovedet, fordi de også har valgt at lege far mor og børn inden halvårs-dagen. 5 STING, 2 HÆMORIDER 1 BABY RIGERE! (LÆS HER) Sidstnævnte burde ikke være muligt, da jeg havde brugt de sidste 3 timer med veer på at løbe frem og tilbage til toilettet med rendskid.

Det er altid godt at gå lige på og hårdt. Jeg mister HURTIGT interessen, hvis først jeg skal læse mig igennem 47 ord, der fortæller, hvordan man blev kørt gennem den meget trafikerede vej ud til hospitalet klokken 11. 30 om morgenen, for derefter at bære sin TUNGE taske hele vejen ind på fødestuen. Igen er teksten fyldt med lort, tis og billedsprog. Sådan ser efterfødselskroppen i virkeligheden ud 40 mødre viser sig frem! (LÆS HER) Jeg vil ikke indsætte et uddrag denne gang. Og alligevel kan jeg jo ikke finde ud af at holde min kæft.

 

 
Læg russisk fest middelfart kan det eddermame godt hen
 

Jeg græd, da jeg forlod min grædende baby i vuggestuen to timer senere. Det føles så forkert, når jeg har ondt. 30 minutter senere sidder jeg fastlåst i et lille lokale med 6 andre mennesker. Cirklen vi tilsammen danner med vores stole er tryg og sikker. Jeg er god nok, som jeg er. Det er mange gange at græde på en dag, der langt fra er slut.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spændt hvad her er så stille nu sebastian favorite the above