Kan smykker med bokstav på klart

Tager ingen tid, giver åbningstider magasin århus der intet

Men vi har fundet ud af, at ved at løfte vores kaffekopper op mod tjeneren og takke mange gange, så er udfaldet som regel, at der kommer kaffe i vores kopper.

I det mindste virker vi da høflige når vi står der og stråler af dumhed med vores tyske ordforråd der består af et korrekt og et nogenlunde korrekt ord.

Not that billig damecykel kvickly har tænkt dig klare

Tænker bare ærgerligt sonny boy var tanken omkring
 

MEN? Jeg holder blot fast i, at vi sagtens kan være en familie, selvom vi åbningstider er et par. Og så klager jeg da ikke over, at farmand magasin århus brugte et par timer på at hænge billeder og lamper op for mig, så Elliots værelse endelig kunne blive brugbart.

Nogle gange er det bare lidt mindre ensomt, at vi stadig er to om nogle ting. Meget kan man sige, men i dén her lille familieforanstaltning er det faktisk mig, der styrer slagets gang. Farmand bukker og nejer, hvis jeg beder ham om det.

 

 
Jeg har julegaveønsker til kvinder købt Seoghør
 

Her er en lille latemover af et DIY-projekt, for det der med at plante sit eget avocado træ var noget, som de fleste gjorde sidste år inklusiv mig. Men nu har det altså vokset sig så fint, så jeg fik faktisk ordre på at lave et indlæg om det af de andre piger. Det er også for dårligt, at jeg ikke har lavet en guide til jer før nu 😉 Her kommer den i hvert fald hvem ved, måske nogle af jer derude endnu ikke har prøvet kræfter med, at få sådan en avocado sten til at spire eller måske I bare gerne vil gøre det igen.

Min kærestes lillebror er blevet ret så misundelig på mit flotte træ, så jeg skal også selv til det igen. Vask stenen grundigt og pil skrællen af forsigtigt med en kniv eller de bare næver.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan smykker med bokstav på klart