Elsker trendsales kontakt telefon det siger

Derfor også bamse jeg elsker kun dig akkorder viser

For dem der ikke ved, hvad bøvse-brækket betyder, kommer jeg gerne med en kort forklaring på mit helt eget geniale udtryk, der snarest burde blive et reelt ord i de danske ordbøger. Hvis man bøvse-brækker sig, forsøger man at kaste op. Faktisk kommer bøvserne som oftes helt af sig selv. Desværre følger der absolut Intet væske(forføjede fødevarer) med de onde bøvser, hvorfor det kan føles yderst utilfredsstillende og meningsløst at bøvse-brække sig.

Har Eovendo jonatan spang johanne schmidt nielsen dette første

 

Vær nu lidt fucking vild og impulsiv. Lad os kaste en pat op over hver skulder og danse limbo på en stripklub til den lyse morgen, alt imens vi fyrer det ene klamme shot efter det andet ned i drøblen på hinanden.

Hvis du får kvalme, så skrid da ud på toilettet, fistfuck dig selv i halsen med klør 5, indtil de saftige sager vælter ud af gabet på dig. Fortsæt så din rejse videre ud til baren igen og drik noget fucking mere. Opfør dig som en retarderet teenager på drugs.

 
Deltage tilbud på smartphones uden abonnement fra Cana
 

 

Men jeg har bare ikke den samme følelse med det her tøj, som jeg havde med det andet. Jeg er ikke helt lige så glad for det, kan jeg mærke. Nu må jeg se det når jeg prøver det. Ellers tager jeg sgu julegaven på fra farmor. Jeg laver alligevel ikke andet end at traske rundt i min nye morgenkåbe fra hende. Jeg har modtaget noget nyt tøj, og grunden til jeg netop har valgt det her er fordi jeg primært kigger på tøj som jeg kan bruge hver dag. Jeg arbejder hjemmefra hver dag, så derfor synes jeg godt det må være flot, men stadig afslappende.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker trendsales kontakt telefon det siger