Nemlig social og sundhedsassistent ledige job blot

Syg, træt, julegave ide til manden der har alt læser

Ligesom når ens barn vokser alt for hurtigt. Til gengæld har jeg en en mega grinern veninde og søster, der altid er fucking Nice at være sammen med.

Tidspunkt bliver det 50 plus dating site canada Der rabat
 

Katrine formår med sin casual uhøjtidelige, men yderst elegante stil, gang på gang at inspirere mig både på bolig og modefronten. Katrine er desuden direkte årsag til, at jeg blev dus med etnisk-inspirerede tæpper, at jeg flux købe de sejeste Nike Free Superior OX og at jeg vovede mig ud i at vælge mit DW ur i guld, på trods af at jeg ellers er en sølvpige.

Det skylder jeg hende vidst at sige tak for. Jeg er desværre selv typen, der (bare kald mig dobbeltmoralsk) er smadder dårlig til at kommentere og give et klap på skulderen, men det er hermed gjort og blog hop-udfordringen givet videre 🙂 Hvis I ikke allerede kender Katrine og hendes blog, vil jeg anbefale jer, at kigge forbi den lige HER.

For en måneds tid siden faldt jeg over disse seje magneter i TIGER til 20 kr. De pryder mit køleskab, og jeg synes det er ret sjovt at lege lidt med hvad der kan stå 😀 Er du ligeså stor fan som mig. Så har vi trukket lod i blandt alle der deltog i konkurrencen om en MEFA Letter postkasse og den heldige vinder blev Louise Hvass Davidsen, der ønskede sig postkasse nr.

 

 
Siger Beyonce Jay gaveideer til ham 13 år ville han aldrig sige
 

Tror jeg gjorde det da jeg var på Blogspot. Men er du gaaaal, hvor er de bare fede. Synes det er ret cool med de nitter hele vejen ned langs siden på bukserne. Men jeg er rimelig ny i KBH, så jeg ved ikke hvor jeg kan købe sådan nogle nitter henne.

Ved i hvor jeg kan finde nitter henne i København?. Nu står formiddagen på noget træning i fitness, og derefter skal jeg hen til Micky med lidt frokost. Og ellers tror jeg bare jeg skal se de nye afsnit af Walking Dead. Jeg er seriøst en sucker for sådan noget!!.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemlig social og sundhedsassistent ledige job blot