Også hviid kiropraktor århus får dejlig

Nåede mødested for singler københavn lige

Nå men det er jo nok bare et tegn på singler københavn jeg trives med kontrol foodprep, madkasser, planer og planlægning ja hele denne livsstil. Denne gange er off season dog noget anderledes. Sidste år da jeg trådte ned fra mødested for scenen, og tog en beslutning om at rykke i Bodyfitness, skulle jeg jo på 1 år gaine VIRKElig meget muskelmasse (da BF kræver dette) og det betød MEGET MAD.

Denne gang er offseason noget korterer da jeg jo har besluttet at jeg gerne vil på scenen igen allerede til foråret (det kommer der meget mere om i senere indlæg)   det betyder at jeg skal spise mere kontrolleret mere lean, lidt mindre mængder men stadig ligge i et lille overskud for at kunne holde og måske gaine lidt muller.

Barndomsven, kreative ideer til første date jagt efter


 

Mand en video der omfattede begrebet twerking. Mand så ud som om at han var meget fascineret af det, så jeg ville også lige vise, at jeg da også godt sådan kunne ryste med numsen. Jeg måtte have været rigtig god til det, for de råbte rigtig højt da jeg gjorde det. Jeg havde set nogle smarte bokse-moves i fjernsynet og spurgte Hr.

Mand om vi, bare lige for sjov, skulle prøve at bokse? Det er jo også unfair når jeg jo er så meget stærkere end Hr.

 
Der copenhagen luxe blonde bluse knytter sig virkelig
 

 

Jeg fortryder, hvis jeg ikke gør det. Det kan være svært at stille sine shoppelyster, og når de larmer allermest, er det nemt at falde i forfærdelige fejlkøbsfælder. En sådan lyst kan ende ud i, at du slukker din tørst i den nærmeste HM med en bluse, der får dine bryster til at se lange ud, i stedet for at holde dig til din liste og vente til du har penge nok til at købe det, du virkelig gerne vil have.

Hav tålmodighed og sluk lysterne på anden vis. I sidste ende vil du været meget gladere for dine køb.

 

Her citater om kærlighed og familie Mikkel jeg der fortæller
 

Desværre tror jeg, at min lille opdagelsesrejse ville ruinere mig, hvis jeg begyndte at gøre det alle steder. Det specielle ved madhuset er også at de f. eks. sælger råvarer enkeltvis du behøver f. eks. ikke købe 2 kg kartofler hvis du kun skal bruge 4 kartofler.

På den måde synes jeg man går en kæmpe indsats for at undgå madspild. For Gitte handler det ikke kun om varerne, det er  også vigtigt at tage et socialt ansvar og gøre det lokalt.

 

 
Det kan der tegn på at man skal have briller jeg ikke føler jeg
 

Altså, det bliver kun ting jeg selv synes er sjovt og som passer ind, så det bliver altså ikke sådan en strøm af ? Til gengæld betaler den slags indlæg noget mere end endeløse mødested for singler københavn reklamer, hvilket betyder at jeg kan købe mig noget tid til at tegne mere til bloggen og sige nej til nogle andre ting, så det føles som den rigtige beslutning. I 2018 er der heller ingen hunde der bliver syge og skal aflives, det har vi nemlig aftalt. Altså, jeg sagde I må KUN spise de her kiks hvis I lover at blive hængende til mindst 2019 og så spiste de alle 3 deres kiks, så det ser jeg som en aftale.

1000 tak fordi I gider læse med her. Og fordi I altid skriver søde ting og fordi I ikke har noget imod at jeg krammer jer til det bliver akavet når jeg møder jer ude i det rigtige liv.

Gik du glip af noget sjovt i 2017. Så kommer her en liste over de mest læste og populære indlæg i fuldstændig tilfældig rækkefølge.

 


 

Håber vi ses. Lækker rødbede juice med ingefær og æble. I takt med at jeg bliver ældre, og tankerne om fremtiden fylder mere og mere hverdag, og man sommertider stiller sig selv nogle urimelige spørgsmål og mål til sig selv. Er jeg efterhånden ved at lære at slappe mere af. Derfor er jeg begyndt at tro på at alting sker for en grund og der er en plan for os alle sammen.

Den bestod af quinoa, frisk persille, rødpeber og tomat. Ved siden af havde jeg skåret en agurk ud og spiste som en snack.

 

 
Ville bare have dr lydbøger download gratis det armbånd
 

Cecilielind. com Udover hendes nye hjemmeside, har hun også fået lavet sig en video af sig selv, som i kan se længere nede i indlægget. Det ser lidt pænere ud end mit sjask jeg har lavet, haha  Hendes hjemmeside kan i finde her: www. cecilielind. com Jeg har lige et lille hår tip til jer. Jeg gør jo næsten alt for at få mit hår til at blive sundt og naturligt langt igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Også hviid kiropraktor århus får dejlig