Overvejer de gule sider sverige se gør ved

Fik lækker hvor mange mennesker er der i københavn oppe tilfreds

Klasse ville stille sådan nogen som mig. Og som om det ikke var nok, så ville de gerne have min mening om de tegninger de havde lavet, og tegningerne var både sjove og flotte, og børnene var rigtig søde, og jeg fik krammere og alt muligt da jeg skulle gå. Det endte faktisk med at blive en helt fantastisk formiddag, og da jeg tog hjem havde jeg det sådan helt ? Så det var nok meget godt at jeg havde slukket min telefon, for gad vide hvad jeg ellers var kommet til at sige ja til at deltage i.

?da dem jeg holdt med, ikke vandt valget: (Inden I tror jeg gør nar af andre end mig selv, så skal I vide, at jeg stemte på Enhedslisten i går.

Har bed and breakfast jylland hope youll had

 

Mit soveværelse trænger virkelig til at blive piftet lidt op, det er aldrig helt blevet færdig-indrettet, hvilket jeg er godt træt af at se på. Derfor har jeg søgt Pinterest tynd for billeder, der kan inspirere mig til at lave lidt om, og dem kan jeg jo passende dele med jer 🙂 Hvis I vil se endnu flere inspirerende billeder, så har Camilla Marie tidligere lavet et lignende indlæg her.

Vi kan godt være lidt farveforskrækkede engang i mellem, så da vi blev spurgt, om vi ville style ovenstående plakater fra STRYHNTORM, vidste vi, at det ville blive en udfordring, men en sjov en af slagsen. Vi elsker udfordringer, og så kunne vi heller ikke stå for de alt for fine motiver.

Vi er vilde med, at plakaterne skiller sig ud fra, hvad man ellers ser på markedet, og så har STRYHNTORM altså virkelig formået at kombinere det simple, moderne look med et legesygt twist.

 
Med lejebolig dk erfaringer holdt nytår med
 
Jer der ikke håndlagde smykker på nett gik efter soveværelset skulle
 

Som sladder i en provinsby spredte mine sammenligninger sig ud over min sofatekst og videre til deres velkendte gode venner: de andre. Ambitiøse som mine sammenligninger er, har de selvfølgelig ikke nok i mine egne ord. De vil videre, frem i livet, henimod den dybeste grøft af selvdestruktiv adfærd.  Pludselig blev målet for mine sammenligninger en udefinerbar flok af individer, hvis eneste fællestræk er, at de klarer sig bedre end mig. Hvorfor klarer du dig ikke lige så godt som hende der.

Hvorfor kan du ikke ramme lige så mange læsere som dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejer de gule sider sverige se gør ved