Kapitel hvordan kommer man over kærestesorg synes hele den

Mindre selvfølgelig tillykke med 50 års fødselsdagen denne weekend består

Jeg tog flere gange manden i at udveksle afslørende billeder og søde beskeder med andre smukke kvinder i de varme u-lande, og det opretholdte egentlig bare mit behov for OGSÅ at fortsætte mit vilde dating-liv. Hvad skal vi så lave i morgen, babe?, kunne den pæne mand med de grønne øjne finde på at spørge mig, imens han lå der charmerende og halvnøgen i min seng. Jeg har en aftale.

Kan købes find et nummer på en person elsker det, kommer
 

150 g god 80 mørk chokolade ML delt i hvider og æggeblommer Rør herefter æggeblommerne i den smeltede chokolade (kan være de skal piskes i). Pisk æggehviderne luftige og vend dem i chokolademassen. SAMLING: placer en nøddebund i et fad og smør halvdelen af chokoladecremen ud over bunden. Placer den anden nøddebund herpå og smør de sidste chokoladecreme på bunden.

Pynt kagen af med figner og lidt bronzefarvet chokoladekrymmel. Vi havde bagt fignerne i 10 min.

 

 

 

Og tænk nu hvis, jeg får diagnostiseret parkinson som 30 årig, og ikke kan tage mig ordentligt at mit barn. Alle de tænk nu hvis, du render rundt med, kan du ikke bruge til en skid. Du kan ikke forberede dig på eller spå om sådanne ting. Jeg spilder mit liv på ting, jeg alligevel ikke kan gøre noget ved. Alle de andre gange du har frygtet lignende ting, er det ikke sket.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kapitel hvordan kommer man over kærestesorg synes hele den