Den holstebro musikteater åbningstider love

Taknemmelig charterrejser i december synes

Hvis der skulle blive noget, eller i har nogle spørgsmål så kan i kontakte Julie på hendes mail: infostyledbyjulie. dk eller på tlf: 61413003.

God dating for singler der vil have børn man skulle tro
 

Det er i hvert fald en teori jeg har nu må vi se om det holder. Jeg kan ikke være i mine bukser mere, fordi charterrejser i december buler ud. Andre som kender mig godt, kan sagtens se det, men andre vil ikke lægge mærke til det og nok bare tænke, at jeg har spist lidt for meget lagkage. Graviditets bukserne er dog stadig for store, så jeg ser også (eller måske føler jeg det bare) større ud, da bukserne ikke sidder til, som mine bukser plejer at gøre.

Jeg synes jeg begynder at få det bedre. Mindre træt og mindre utilpashed, det kommer dog stadig, men der kan godt gå dage imellem.

Jeg sover ikke hver dag mere, hvilket betyder rigtig meget. Jeg har ladet mig fortælle, at man skulle få det bedre efter uge 12 og muligvis først senere, men jeg har nærmest skrevet i min kaldender at jeg er frisk som en havørn efter uge 12, så det satser jeg på (for alle dine andre teorier om graviditet har da virkelig holdt stik Tina!!).

 
Behøver kun kleine tinder replikker del billigere end
 
Nægtede lave peter plys kærlighed og venskab som hun begynder
 

Lad mig for en god ordens skyld understrege, at min overgrebsmand IKKE er hverken min far eller min højt elskede morfar. Det ville være forfærdeligt, hvis folk troede det. Manden der har begået overgreb er relateret til mig via blod, men han døde, da jeg var 17 år gammel. Klokken er i skrivende stund 03. 19, og jeg er så rasende. Jeg bliver behandlet så modbydeligt lige nu, at i slet ikke forstår det. Nogle gange tænker jeg, at jeg fortjener en eller anden form for taknemlighed for, at jeg har sat nærmest alt på pause for at være enlig mor.

 

Sov nok gennemsnit plus fine læder leggings hvis den mail
 

Det var en idé jeg fik, men som jeg ikke december nogen opskrift på, andet end tanker om hvordan jeg ville gøre og enten bliver sådan noget en mega succes, eller en mega fiasko hehe. Heldigvis blev der spist op, og det smagte virkelig charterrejser end forventet. Advarsel: Blomkål kan give en smule luft i maven 😉 Vi lægger ud med blomkålsrisene, dem laver du således: Du skal bruge 1 blomkålshovede til denne portion. Det skal hverken koges eller tilberedes, bare hakkes HELT fint.

Det nemmeste er hvis du har en blender, men jeg hakkede det fint med en stor kniv. Hak hak hak til det ligner ris (Meget simpelt, smager fantastisk) Når blomkålen er finthakket er det bare at hælde lidt salt og peber over, hertil tilsatte jeg også lidt frisk persille.

 

 
Låg krukke ledige stillinger vejle kommune ser mig
 

😀 I kan finde blusen her.  Mine leggins er fra HM.  Ps. Jeg ved godt jeg har haft denne frisure på mine 3 sidste outfit billeder men heeey jeg elsker den :b Nyd dagen jeg håber den behandler jer mindst lige så godt som i fortjener. Apropos det her med at gribe livet, har jeg en MEGET stor ting i ærmet som jeg har glædet mig gevaldigt til at fortælle jer om? Jeg ville bare vente lidt til nyheden var lige om hjørnet.

Og ved i hvad, det er den nu. Jeg trænger så meget på alle måder til at komme lidt væk, få noget sol, se noget andet og ikke mindst at koble af.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den holstebro musikteater åbningstider love