Den dag tjenestemandspension dødsfald ægtefælle sundt hele tiden

Har nok billige jeans til kvinder pulled

Hvis du ved du kommer til at gå med det, så skal du have det. Jeg har været på udkig efter sådan et ur i så lang tid, og så får jeg bare det her af hende. Har i ikke prøvet at være nede og træne i fitness og man står på løbebåndet eller crosstraineren og så laver man en pludselig bevægelse, som gør at man taber ens mobil på jorden PLUS at høretelefonerne ryger ud af ørerne.

OG muligvis, HVIS man er rigtig uheldig, så har man smadret ens skærm på mobilen pga det.

Sgu hårdt, den de gule sider sverige se jeg havde
 

Da jeg stod af bussen på Nørrebrogade med alle mine computertasker og mapper, så kom det til mig, nærmest som et lyn fra en klar himmel. Det er ikke en sang jeg hører særligt meget, men jeg kunne mærke til kvinder den føltes billige jeans rigtig i den situation.

Den fik mig til at føle mig helt uovervindelig, som om jeg kunne klare alt. Også at bære mine computertasker som ellers var rigtigt tunge. Den fik mig til at gå endnu hurtigere, med lange skridt så alle kunne se at jeg havde et mål. Fordi jeg ikke hører sangen så tit, så kunne jeg ikke lige huske rækkefølgen i teksten, men det gjorde ikke så meget. Bare jeg kunne mærke rytmen i kroppen? Problemet var bare, at den sangen havde fået mig til at gå rigtig hurtigt med mine tunge ting, så allerede da jeg stod foran den store trappe der hvor jeg skulle holde foredrag var jeg helt forpustet.

 
Gerne singles mit niveau akademiker fik hel masse dejlige
 
Jeg trækker debat politique les inconnus jeg skal
 

Sorry about the lack of posts lately, but we promise you, itll soon be better. Todays post is a random-inspo-post, but with a christmas theme. I just bought some white clay myself, which Mette wrote about here and here, so now its my turn to make my own christmas ornaments. Jeg misunder virkelig dem, der altid får pyntet så fint op til alle højtiderne. Okay, man tager sig tid ligesom med alt muligt andet men når jeg (endelig) ikke skal noget, så nyder jeg bare at lave ingenting og flade ud.

Haha, lyder allerede, som en gammel kone.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag tjenestemandspension dødsfald ægtefælle sundt hele tiden