Fornemmelsen dating detox gemma burgess fb2 jeg klar

Skal efter hvordan får jeg nye veninder kommer ikke til

You all know now, that Im having anxiety. When thats said Theres so many things I actually manage to do even though Im terribly scared and afraid I believe that by doing the things we want, even if its anxiously provocative, we grow and the more we grow the more we learn with the right tools to handle the anxiety. Instead, of just sit at home alone and think about what were dreaming about.

Det øverste billede billig smartphone med stor skærm var kun for
 

30 for at spise chokolade og gøre din røv blødere veninder stedet for dine albuer skarpere. Og til sidst, så husk på: Jeg er sikker på, at der er mange flere introverte derude, end vi måske lige går og tror. Tjek deres Pradaer og deres telefoner: De har deres mor hvordan får speed jeg nye og deres chokolade og angstdæmpende tæt ved hånden.

En søndag uden sofa og chill kræver luftige sommerkjoler og retro solbriller Min søndag er booket med arbejde, frokostaftale, kampagneskydning og meget andet, og jeg drømmer derfor ikke om et look, der er egnet til en søndag på sofaen med kit-kat og chill, men rettere et søndagslook, der får mig til at fremstå som det overskudsagtige modemenneske, som jeg så desperat forsøger at opretholde illusionen om, at jeg er.

Jeg tænker, at dette gøres bedst ved hjælp af den smukke sommerkjole, som har sikret mig en tur igennem følelsespektret: Først afskyede jeg den, så gjorde den mig fuld af tvivl, og nu har jeg ganske enkelt forelsket mig i den. Som med de helt rigtig items, er det ikke blot et stykke stof, men en følelsesladet proces. (Note til selv: Skriv en tekst om, hvordan moderigtige items kan resultere i en PMS-agtig tilstand). Den smukke kjole, et par chunky cneakers og mine absolut favoritsolbriller: så er jeg klar til verden og til i morgen hvor jeg nok alligevel får fundet mig tid til at ligge lidt på sofaen.

 

 

 

Lokalerne er ret fede med logo i gulvet og masser af rekvisitter til undervisning, og så stod fremtidens kontor lige hvordan da vi mødte ind. Eftersom vi sad i jeg nye kunne vi følge med i alle startende og landene fly, og så var jeg så heldig at se min aller første Airbus 380 i virkeligheden!!. Det får Emirates som lige var på besøg veninder Dubai og hold nu fast hvor er den stor. Instruktøren stoppede endda undervisningen og bad os nyde udsigten, så det gjorde vi.

Vi var også en tur på værkstedet og se fly hvor instruktøren som jo var pilot simulerede et walk-around og fortalte hvad han kiggede efter. Alt i alt en virkelig fed dag og så er det jo kun en bonus når begge piloter er jyder og den ene sidder i parti med min far. Det vidste jeg ikke på forhånd men verden er jo lille Nu har onkel K lavet lasagne lækker salat så det vil jeg ud og nyde, og så skal jeg ellers tidligt i seng for selvom det idag var kendt stof har vi alligevel været 9 timer i skole.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fornemmelsen dating detox gemma burgess fb2 jeg klar