Eller andet bravo tours tyrkiet side blev

Er en hvor meget er 10 gb data free

19 dansk tid flyver vi vores søde gæster hjem til Billund Vi kørte tirsdag eftermiddag og var i Frederikshavn kl. 18, hvor vi tjekkede ind på badehotellet. Festligt, farverigt og meget eksotisk indrettet? Det li mig.

 

At mine svagheder ikke passer i en størrelse 34. At min personlighed er mærket af striber fra tidligere tider. Og selvom hadet til mig selv ofte vil boble frem i de mørkeste stunder, så må jeg forsøge at finde selvkærligheden frem fra lommebogen. Både kærligheden til min mave og min mentale tilstand. 34, 42, large, small og tosset oven i hovedet. Skal vi ikke lade vores lørdags state of mind smitte af på resten af ugens humør og påklædning.

Det er efterhånden en gammel nyhed, at vi skal rykke vores pyjamas fra soveværelset til hverdagsglamouren. Note to self: Undersøg om der overhovedet er mennesker, der egentlig bruger pyjamas, når de sover.

 
Sejere mobilabonnement med meget data mange jer
 
Noget rengøringsassistent ansøgning eksempel bliver denne mandag faktisk
 

I skal virkelig glæde jer til at se det i aften. Så er der selvfølgelig også alle de mange gode musikindslag. Jeg har set på facebook at folk brokkede sig lidt over, at det ikke blev sendt live. Da det nu ikke rigtig er en overraskelse, hvem der har vundet. Og jeg kan godt forstå at det er lidt ærgerligt, at man ikke længere har det overraskelsesmonument, men stadig så er showet jo mere end bare priserne (Og ja, sådan taler folk som ikke er nomineret til noget som helst).

Og nu til mit look for aftenen. Som altid fik jeg hjælp af min smukke (havfrue)veninde Saline Simon til at lægge makeup og sætte hår.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eller andet bravo tours tyrkiet side blev