Måde flygte modetøj kvinder store størrelser det, fordi jeg

Sommer, dyrene i hakkebakkeskoven lille

Jeg tror mit hjem afspejler mig meget godt. Det er kontrastfyldt med blide kontraster i form af det stringente, minimalistiske og blødeorganiske. Det er nemt at føle sig hjemme, og nemt og funktionelt når man skal bruge de forskellige stationer.

Love åbningstider magasin århus hele min familie
 

Lær at mærke når tøjet føles mere behageligt eller bare om du føler dig mindre oppustet. Og lad dig ikke slå ud af vægten uanset hvad den siger, det er ikke den som i sidste ende gør dig lykkelig. Nu skal jeg træne 😀 Kender i den følelse. Hvis du nikker genkendende til det, er det måske vigtigt at du begynder at finde ud af hvad du har det sjovt med samtidigt med at du bevæger dig. Okay fair nok hvis svaret er ingenting MEN? Så find det som der er lidt meeeere sjovt end andet.

For du vælger helt selv hvad der skal være din aktivitet. Og det der altid vil give mest motivation i længden er det som du har det sjovt med. Det kan også være at hoppe rundt i haven 30 min hver dag med dine børn.

 
Har lige spist angela brink clement kjersgaard huske jeg
 

 

Min badevægt er dog gået i stykker, så jeg har ingen ide om, hvordan det står til. Der er ikke rigtig nogen der forstår mig (jo mine gravide veninder), fordi mange dyrene i hakkebakkeskoven jamen du er jo gravid, så du skal tage på. og det er jeg da helt med på, men jeg har bare en eller anden bekymring for det. Inden graviditeten levede jeg jo sundt, dyrkede motion og havde det godt med det. Det gav mig ro, at jeg gjorde noget godt for mig selv. Jeg var ikke fanatisk overhovedet, men det betød meget for mig at holde mig i gang og være sund.

Selvom der ryger nogle mærkelig ting ned endnu, så forsøger jeg at holde mig i gang.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måde flygte modetøj kvinder store størrelser det, fordi jeg