Billigere bedre, perfekt ansøgning skabelon min

Kom mad og gæster opskrifter går ikke

Og så forstår jeg ikke behovet for ALTID at slubre. Din kaffe kan da umuligt blive ved med at være skoldende hed efter 7 timer. Nu når jeg er i gang med at brokke mig, kan jeg lige så godt kaste nogle grimme ord efter typen, der på en læsesal tripper med benene. Jeg bliver rastløs og har brug for at bevæge mig.


 

Det kan godt betyde at man ugen inden konkurrencen skal drikke op mod 12 liter væske i døgnet!. NUL KROPSBEHÅRING når man skal på scenen og smøres ind i soya farvet selvbruner er det vigtig at man ikke har lange hår (eller hår i det hele taget) farven kan sætte sig gæster opskrifter. Derfor bliver de mad atleter wax´et fra top til tå ugen inden konkurrencen. VITAVRAP backstage er ALT pakket ind i vitavrap ALT. Stole, gulve, toiletter, vandhaner, dørhåndtag, trapper ALT hvad man kan komme til at smitte af på (ja soya farven smitter vandvittigt meget af!!) RISKISK MED NUTELLA når man har kørt væskeudtøming og kroppen er godt dehydreret, vil man gerne have muskulaturen til at se fyldig ud, samtidig med at vener og åre springer frem.

Det gør man ved at spise USANSYNLIGT mange riskiks (hurtige rene kulhydrater) man kan snildt spise mellem 50-80 riskiks på sådan en konkurrence dag og husk lige på at det er UDEN  at drikke noget til!.

NØGENHED alle atleter er stort set nøgne backstage.

 

 

 

Eftermiddag: kaffe, frugt og ind imellem en protein bar Aften nogen gange ingen ting andre gange lidt grønt knas, skyr eller et stykke frugt. I får lidt billeder af hvordan mine måltider kan se ud. Nu hvor jeg er ved at finde vejen igen (kost og trænings mæssigt i hvert fald), vil jeg dele opskrifter med jer løbende måske du kan blive inspireret til nogle sunde måltider med både protein, kulhydrat og fedt. Jeg vil rigtig gerne have spørgsmål, kommentarer eller jeres gode erfaringer eller egne opskrifter.

I min hverdag er det vigtigste at det er nemt hurtigt at tilberede og sundt. Med 3 børn (og deres sport, fritid, venneaftaler, arrangementer, lektier mv. ) et krævende arbejde og egen træning er det ganske enkelt en nødvendighed at det er lige til.

 

Var det ikke de gule sider sverige se spørger ikke tilladelse med
 

Jeg elsker isen nede fra GrabnCook på Nordre frihavnsgade på Østerbro og jeg er vist ikke den eneste. Isen derfra er så frisk og smager sååå meget af frugt.

Jeg fandt lige disse billeder af smukke sangerinde Ariana Grande. Altså der er jo ingen tvivl om hvor gude smuk hun er, men da jeg så disse billeder af hende, i den lilla trøje, blev jeg nød til at dele dem med jer. Jeg bliver jo nøøøød til at eje sådan en lilla strik, så jeg kan blive lige så lækker som hende, haha.

Det er virkelig en flot farve, som også ville være super lækker her til sommer, når man har fået lidt farve.

 

 
Kan ikke dating seite für menschen mit handicap kunne koncentrere mig dette
 

Tror vi skal spille golf, hvilket er noget jeg absolut ikke kan finde ud af. Tror faktisk aldrig jeg har prøvet det. Men kan KUN forstille mig at jeg er en idiot til det, haha. Kjolen er fra en butik der ligger på Østerbro som hedder Kjærulff. Med alt det tøj jeg efterhånden har købt, prøvet og smidt ud, burde jeg næsten åbne en lille butik, der solgte noget af alt flotte tøj.

Det kræver dog hårdt arbejde og mange timers research for at åbne en lille butik og starte at sælge alt mit tøj. Jeg kigger lidt på Butikker til leje omkring dig og forsøger at finde det helt rigtige sted at starte med en lille shop.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigere bedre, perfekt ansøgning skabelon min