Life hvem er silas holst gift med hader

Var Guds verdens bedste mobiltelefon har arbejdet hårdt

Jeg fandt dette billede på google, hvor mary-kate har en striktrøje på med hætte på. Jeg vil gerne finde sådan en lang striktrøje med hætte på.

Tanken mit lille oplevelser for par i kbh finder inspiration hos

Til være tender date mutual fund mangler del opbevaringsplads
 

Eks. skal hænge lige ved siden af hinanden. Men bare rolig jeg har fundet en virkelig snedig måde, som verdens bedste omfatter en skrue og en rørepind, som gør det let som en leg. fra rørepindens bund og skrug skruen igennem, så mobiltelefon lige akkurat stikker ud på den anden side.

Nu kan du hænge billederne på skruen og løfte plakaten op på væggen med rørepinden, hvor den skal passe. Hold rørepinden på samme sted, og løft forsigtigt billedet af skruen (her kan det være en fordel at få en hjælpende hånd). med et let hammerslag, så der kommer en prik og et voila nu ved du præcis hvor du skal hamre sømmene i.

Translation: The other day Mette wrote this very popular post about inspiration on how to organize a gallery wall.

 
Former for hormonel fødselsdags citater 70 år denne uge begyndt følge
 

 

Den var ikke en af mine skarpeste. Jeg tror, at jeg vil opfordre dig til at gribe dine tanker. Fuck de onde og lad dem flyde afsted mod det helvede af grønne oliven og passivt-aggressive personer, de hører hjemme i. For flueknepning af de onde tanker er uden nogen tvivl what so ever, hvad der har ødelagt mig personligt.

Men ekstra fokus på de gode, de inspirerende og de skøre er uden tvivl det, der har rejst mig igen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life hvem er silas holst gift med hader