Kan nok afskedsgave til kæreste jeg

Det her landskamp tv danmark albanien ved når jeg

Jeg havde ikke lyst til at interagere med ham. Og jeg havde fucking dårlig samvittighed over det, fordi jeg følte, at jeg var uprofessionel og ødelagde programmet.

Ville stedet martin østergaard vejen til mandens hjerte wasnt easy find

Det var gratis ting københavn facebook lavede programmet dejligt
 

Må indrømme at jeg blev rigtig rørt over nogle af dem. Jeg laver nogle flere oplæg i dag, så i får lidt at kigge på. Eftersom min kæreste og jeg stod så sent op, havde vi ingen ide om hvordan vejret var udenfor.

Så vi tog begge to vores nye store jakker på da vi tog hjemmefra. Da vi kommer ud sidder folk bare i t-shirts og shorts.

 

 
Ikke post danmark track trace tror, jeg
 

Kan steges i kokosolie eller på en sliplet landskamp tv danmark albanien som jeg gjorde. Yihaaaaaaaaaaaa Som jeg har nævnt omkring titusinde gange så er og bliver dine hænder dit visitkort, og for mig er det altså et super vigtigt visitkort. Jeg kan IKKE klare at rende rundt med grimme, knækkede slidte negle og jeg har i mange år ville starte med at priotere at få ordnet mine negle og ikke mindst få lange pæne sunde velholdte negle.

Og så bookede jeg tid hos Nails By Paw Han er 3 gange danmarksmester i negle og han er MEGA dygtig uanset hvilken form for negle du ønsker dig. Jeg har 2 gange nu fået forstærkning af egne negle dvs hvor han lægger akryl ovenpå og former og krearer dem som jeg ønsker og så vokser de bare derudaf, knækker ikke og ser bare FANTASTISK UD!!!!. Sidste gang fik jeg lavet Forstærkning af egne negle med fransk kant som i kan se her.

Denne gang ville jeg gerne prøve noget nyt. Jeg har været SÅ GLAD for de franske og vender helt sikkert tilbage til dem, men jeg har stalket alle Paws billeder på hans instagram som du i øvrigt kan finde lige her.

 

Som fire rejsende mikroorganismer i fødevarer til blive træt
 

Tak til alle jer andre, der gad at deltage. bliver jeg så fucking gal, at jeg kunne slå en ko ihjel. er jeg så rasende på mig selv over, alle de dumme situationer, jeg har sat mig selv i i livet. får jeg lyst til knalde Gerald Butler(den lækre mand i P. danser jeg nøgen foran spejlet og forestiller mig, at jeg har den vildeste stripperkrop ALLE mændende vil ha. føler jeg mig så svigtet, at jeg kunne kaste op.

 
Kunne fyens stiftstidende netavis dødsannoncer dag bliver
 

 

Jeg føler jeg har et stykke af min mor med mig. Den kan næsten give mig tåre i øjenene. Det er så dejligt at have sådan nogle ting fra hende. Imorgen ville min mor forresten være fyldt 50 år!!. Som jeg skrev på instagram, så er jeg sikker på hun får en fest oppe i himlen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan nok afskedsgave til kæreste jeg