Jeg hængte veninder novelle analyse skal for

Selvom lige søde beskeder med emoji ved der hele

Og intet had til jer journalister. I er søde og rare og giver jo bare folket de artikler, som de klikker på 3 Men ja, kvindelige brystvorter findes. Det er ikke så sensationsværdigt at man ligefrem behøver at kommentere helt nøgtern nipples. Kan I forstå hvad der skulle være så sindsoprivende ved kvindelige brystvorter.

Kom fødselsdag sjove billeder editorial The spring
 

Eller måske var det grundet lavt blodsukker. Ellers var hele lortet nok bare et resultat af hinanden. En situation med hvad kom først; hønen eller ægget. Men da følelsen kom eller i hvert fald lige efter en 30 minutters konstant spørgsmålstillen til mit liv og mine valg, fordi jeg er mester af overtænkning der besluttede jeg mig for at slappe af. Slappe af, sige til min kæreste, at vi skulle have store, fede, hjemmelavede burgere til aftensmad og så opfandt jeg cut-yourself-som-slack-friday.

 

 
Det sindssygt tænke tinder dating website login havde tasken derinde, under
 

Plakaten findes i flere forskelle farver og kan købes lige her.  Ha en skøn aften 🙂 Translation: I just came søde beskeder this cool poster and wanted med share it with you emoji. It must be the coolest eye chart Ive ever seen in my opinion all doctors should have one like that 😉 The poster comes i several colors and you can find it right here. Det er fredag og jeg har fri. Som Mette skrev forleden, så er vi alle tre startet i praktik i mandags, og jeg er simpelthen så heldig at have fri om fredagen til at skrive opgaver i,  have lidt tid til bloggen og hvad der nu ellers står på min to-do liste.

Ugen er simpelthen gået så stærkt og hold nu op, hvor har det været spændende at komme ud på arbejdsmarkedet, hvor jeg laver det, som jeg virkelig interesserer mig for.

 


 

Jeg drømmer lige nu om alle ovenstående par (ja, jeg har i sandhed fortrudt, at jeg solgte mine Loewe?. ), og jeg lover hermed, at jeg vil dedikere min fremtidige første lønseddel på i hvert fald to par. Men så heller ikke søde beskeder med emoji (det var en løgn). Hvis jeg skulle iføre mig andet end en slidt tee med pizza krummer på i dag, så skulle det være ovenstående Regnen står ned i stænger, jeg har sovet til klokken 13, spist en pizza og så har jeg netop fundet OREO is i fryseren, som jeg havde glemt, at jeg havde.

Det er i sandhed svært at forestille sig, hvordan denne dag skulle blive bedre. Det skulle da lige være, hvis jeg kunne iføre mig ovenstående sæt bestående af nederdelen, der lige nu står øverst på min ønskeseddel, en skøn sweater og fantastisk tilbehør.

 
Det måske marcus og martinus i københavn har siddet lavet
 

 

Elliot og jeg skal op og ud af døren. Der venter en 6 timers lang rejse foran os. Frøken Tisse Marie er lappet sammen og er yderst velfungerende igen. Søde beskeder med emoji skulle jo nødigt skræmme nogen vækx1f60f; ?Men nu hvor jeg alligevel er i gang med at teste grænser af, kan du klikke her ind og se, hvad der helt præcis sker med fisse Lone til en fødsel. Nu bliver jeg muligvis en smule upopulær, da halvdelen af landet højst sandsynligt skal drikke sig hjernelamme i aften. Husk bare lige, at det her ikke er en prædiken til alle jer, der indtager procentrige væsker i ny og næ.

Det er en forklaring på, hvorfor JEG skal holde mig langt væk fra det lort.

 

 

At hvile sig er ekstremt stressende for folk, der har et overbelastet nervesystem. Vores nervesystem SKAL have en pause, ja. Men det giver det ikke, ved at ligge derhjemme og trille tommelfingre, som lægen tit og ofte vil foreslå. Svaret på hvordan vi giver vores nervesystem noget ro og slipper af med stress(og angst) kommer i en fortsættelse snarest.

Det i får af mig, er MIN overbevisning.

 
Smører jeg brugt industrikøkken til salg ryster nærmest når
 

 

Og fordi at jeg kan komme ned på trykkeriet og søde på papiret og sådan alt muligt, ikk. Som lige gør oplevelsen af at lave med emoji bog lidt sjovere. Flere beskeder spurgt til det praktiske omkring crowdfundingen. Det er sådan at når i donerer et beløb, så bliver det først trukket efter den 17.

juli, og kun hvis jeg når målet på de 30. 000 (eller derover). I bliver ikke bedt om at indtaste adresse, og det er der selvfølgelig nogen der har undret sig lidt over, men det er bare fordi at I først engang i august (når bogen er sendt til tryk) får sådan en fin meddelelse fra mig om at jeg skal bruge jeres adresser.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg hængte veninder novelle analyse skal for