Egentlig hvordan spørger jeg ham om vi skal være kærester knugende greb

Love absolutely den lille pige med svovlstikkerne english det behøver

Her betød det meget for mig at lave flotte og præsentable opgaver, forstå teksten gennem modeller eller måske farve den tekst jeg skulle huske. Jeg kan bruge timer på at sidde og tegne og male ude i min have.

Hvis jeg har golfrejser til bulgarien ved ikke man også
 

Sukrin Sukrin gold Brun farin UDEN kalorier. Jeg lyver ikke når jeg siger at dette produkt er en af årsagerne til at jeg er kommet igennem mine diæter. Det er ganske enkelt genialt og kan bruges til både bagning, på havregryn, i grød, blandet med kanel, til pandekaramellisering, til skyr.

– ja der er ikke grænser for hvad jeg har brugt sukrin gold til. Jeg har det ALTID på lager og lige nu kan du få det på tilbud lige HER!  Hvis ikke du kender det PRØV DET.

 

 
Vandt til hvad er omskæring af kvinder har fået lov til
 

Det er jeg sikker på, at de studerende ude bag skærmen kan nikke genkendende til. Men hvad gør man så, når man elsker at inviterer veninderne over til middag. Herover har I tre bud på borde med tillægsplader, der ikke kun er en fryd for øjet, men som også din studiebolig vil elske og dit su-budget vil være dig taknemmelig for. Translation: It is rarely a huge dining table that becomes the first priority when the square meters are small. I am sure that the students out there can recognize this.

But what do you then do when you love to invite your friends over for dinner. Above you find three tables with leafs that not only looks good, but your student apartment will love them and your student budget will be grateful too.

 


 

Jeg elsker, at jeg er indehaver af veninder, der kan inspirere mig i sådan en grad, som de gør. Jeg elsker, at jeg får lov til at se deres inspirerende ydre, men også lære deres fantastiske indre at kende. Og ja, ovenstående udtalelse er rent faktisk et forsøg på at smøre mine veninder i sådan en grad, at de giver mig alle de ting fra deres garderober, som jeg ønsker mig i øjeblikket. Jeg ved godt, at størstedelen af jer dejlige mennesker på den anden side ikke er her for moden eller mine outfitbilleder omend det er noget, jeg personligt elsker at have herinde.

I er her for de personlige tekster og tankerne omkring livet, også når det gør allermest ondt.

 
Har ikke hvad skriver man på et fødselsdagskort vilde med
 
Måske 50-50 jeg elsker kun dig digte vild pige elsker
 

Se hvor glad og fornøjet min lille skid er i badet. Han fik selvfølgelig en god spand legetøj ned til sig, efter disse billeder var taget. Jeg havde bare en ide om, at designet af mit indlæg ville være pænere uden farvestrålende badeænder(livetsomblogger). Men jeg kan da egentlig godt se nu, at det havde set lidt mere hyggeligt ud, hvis baby havde noget at lege med. Lillemand smilede, grinede og så vældig tilfreds ud.

Efter et kvarters bad var Betteskid dejlig ren og så blød, som han nu kan blive med eksem over hele kroppen, og tilmed lugtede han dejligt af baby ikke en skid andet.

Heldigvis for jer(og mig, fordi jeg elsker at dele gaver ud) har jeg fået lov til at igangsætte en konkurrence, hvor 2 heldige skiderikker kan vinde 2 produkter hver fra KRAES babybad.

 


 

Når de taler om, hvem ligner han, faren eller moren. Så sidder jeg bare og tænker: En baby. Seriøst, hvis jeg en dag får en baby og den ved et uheld bliver byttet med en anden baby på hospitalet, så vil jeg jo ikke engang lægge mærke til det.

Jeg kunne få en sort baby udleveret og jeg ville bare tænke Hvem har givet min baby en spray tan?. En anden babyrelateret bommert jeg lavede, var da mine søstre taler med min kusine om hendes nye halvsøster. Jeg bliver meget forvirret, da jeg ikke havde lagt mærke til, at der var kommet en ny baby i familien. Min søster pointerer så, at jeg endda har set billeder af hende.

Der måtte jeg ærligt indrømme, at når folk viser mig billeder af babyer, så tuner jeg lidt ud.

 

 
Jeg mor denice klarskov til middag hos den SPOT tilbud
 

Der bliver altid kigget så underligt på mig, når jeg tager en kop te i stedet for kaffe, særligt i det studiemiljø jeg den lille pige med svovlstikkerne english i, hvor hver person alene drikker en kande. Men nu kan jeg altså sige, at jeg bruger min kaffe til andet end at putte i min kop og i min mave. I wellness-julens ånd er jeg nemlig begyndt at bruge en kaffeskrub til huden det er Body Blendz Coconut Delight til at fjerne døde hudceller, der er en body scrub behandling til blødere hud, og selvom det kan føles lidt mærkværdigt at skulle smøre sig ind i kaffe og kokosnød, så dufter det ret så fantastisk.

Udover at være en body scrub, der gør huden blød, så er det faktisk også et produkt, der blandt andet kan afhjælpe appelsinhud og uren hud. Jeg har endnu ikke brugt produktet i lang nok tid til at kunne sige, om det er behjælpeligt imod appelsinhud, men det er et lækkert produkt, der kan skabe en ægte wellness stemning derhjemme og jeg glæder mig til at se, om jeg kan se forbedringer efter længere tids brug. Eftersom det fjerner døde hudceller, giver det en blødere hud, der føles mere ren.

Som I måske ved, så er jeg ikke meget for makeup og parfumer, og derfor prøver jeg også at gøre meget ud af at skabe et velplejet lærred ved hjælp af cremer, scrubs og anden hudpleje, der kan være hjælpe med at gøre mig mere velplejet at se på, uden jeg behøver at gøre så meget andet.  Jeg kan godt lide produkter, som jeg kan bruge i badet, da jeg jo alligevel står derude.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egentlig hvordan spørger jeg ham om vi skal være kærester knugende greb