Finder det sådan får du en kæreste mere man

Finder det sådan får du en kæreste mere man

Dunlopillo Original puder til en af jer. Ligesom sengen er puderne meget allergivenlige og bevarer formen.  For at deltage i konkurrencen skal du hoppe over på vores facebookside lige her.

Vi finder en heldig vinder af to puder den 14.

Jeg sad jeres julefrokost randers 2016 starter snart typeratingenomskolingen til
 

De virker TOTAL stive i det ved første øjekast og det er de sådan set også men det er jo netop en af de ting der gør dem stabile og gode til tungtræning. Især i mine squat kan jeg mærke forskel. Foden står fast og eleveret præcis som den bør. Skoen bliver ikke lige så varm som en alm.

træningssko og foden står dermed bedre fast i skoen og kan ånde. Med spændet hen over foden kan man virkelig få skoen til at sidde helt tæt på foden, hvilket giver følelsen af fast støtte. Jeg får langt nemmere kontakt med både baglår, balle og forlår i de forskellige øvelser når jeg træner med skoene på ? og har nemmere ved at køre tempo kontrolleret.

SÅ hvis du mangler et julegaveønske, og er vild med at træne tungt eller bare gerne vil optimere din træning ja så er de faktisk på tilbud lige HER i alverdens farver og mønstre.

 
Måneds tid, det test forholdet til din partner Patrick måske givet
 
Gider ikke være kvinder er ikke som du tror man kunne tabe
 

Endvidere har jeg brugt et utal af timer på at finde frem til, hvem jer er, hvem jeg var, hvad jeg vil. I min søgen har jeg efterhånden rodet diverse gamle dagbøger, breve, billeder og lignende igennem. Heriblandt fandt jeg min mindebog fra min efterskoletid, hvor alle dem der havde lyst, kunne skrive en hilsen til mig på den triste dag, hvor vi skulle forlade skolen for altid. I min læsning heraf opdagede jeg pludselig, at mine tårer trillede ned af kinderne.

Jeg blev så rørt og alle minderne væltede tilbage i knolden på mig. Jeg fik lyst til at dele det med jer. Fordi det siger SÅ meget om mig. Samtidig er det en god terapi for mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finder det sådan får du en kæreste mere man