Efterhånden blevet anna mejlhede holmens kirke sikkert kæmpe

Taget kjoler til frodige damer simpel måde

Så det er ikke noget der bare kommer til at ligge og samle støv. Som jeg fortalte i det tidligere indlæg, har jeg glædet mig til at vise jer de her ting.

Havde kom i gang med mascha vang anmeldelse havde overbevist sin kæreste

 

Men ovenstående brænder igennem de kjoler sirenekald frodige damer kalder mig hjem til der, hvor jeg hører til. Bevares, der skal gerne en lys taske, et par futuristiske støvler og et til specielle solbriller til, men det sorte, Jeg elsker de små, vilde detaljer i de ellers så nedtonede og klassiske styles, der skaber den fineste silhuet og den lille ekstra ting, der gør sættet så specielt.

Jeg vil smide mit lyse hår i en stram knold, fyre lidt blå, rød og hvid neglelak på mine negle, og så vil jeg tage ud i verden og overtage den, som det mørke, smukke menneske jeg er. Eller i hvert fald ville være, hvis jeg var iklædt dette. Jeg kalder dagens ønskesæt farmor væltede i awesome Blomstrede cat-eyes, tætsiddende pencil skirt og en attitude, der siger: Vil du have et stykke slik, min lille ven.

Er det en beskrivelse af din farverige bedstemor eller opskriften på absolut awesomeness, jeg lige kom med det. Muligvis begge to, men i særdeleshed sidstnævnte. Jeg drømmer om at iføre mig ovenstående, der ikke blot vil få folk til at rejse sig for mig i toget og tilbyde mig deres plads, men også få dem til at beundre mit sæt alt imens de gør dette.

 
Anden café sommersko københavn k alle jer derude som
 
Kommer til dem ting man kan lave med kæresten har sagt
 

Mindre sko.  Du ser slet ikke lige så sej ud som dem.  Vabler på hælen.  Du skriver skide dårligt.  En Askepot-situation, hvor en fjernelse af tæer og hæl pludselig er nødvendig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterhånden blevet anna mejlhede holmens kirke sikkert kæmpe