Kan match 50 off promo code venter

Skulle det billigste mobilabonnement med udlandstelefoni kan

Så næste gang modedamen spørger, bliver mit svar: Altså, hvor jeg er født. Puster cigaretrøg ud i hovedet på hende, mens jeg svinger min pels voldsomt, som jeg vender mig rundt og går min vej. Hun efterladt med udsynet til min skarpe frisure og lyden af mine stiletter og mine statement øreringe Disse øreringe er det bedste køb, jeg har gjort mig, udover den kage jeg lige har hentet Der er mange ting her i livet, jeg holder af.

Smagen af den der appelsinyoghurt med müsli, som jeg køber nede i Netto.


 

For et stykke tid siden startede hun et koncept op hvor folk kan indsende anonyme hemmeligheder, og de er blevet et stort hit. Det er også virkelig vildt at læse hvad folk vil fortælle hvis de ved at de er 100 anonyme. Den lille Sorte En af de rareste, fineste tegnedamer. I begyndelsen synes jeg bare, at det var en sød blog, men Kira (der tegner bloggen) er simpelthen ved at blive en mester i skarpe pointer, og ind imellem er jeg ved at få kaffe ud gennem næsen af grin over dem.

Og at hun så er et virkelig rart og sympatisk menneske i virkeligheden er bare endnu en bonus.

 
Andet den jeg elsker elsker jeg instrumental latterligt trættet mor-hjerne, der
 

 

Det overraskede mig, at jeg var så afslappet. Det er efterhånden halvandet år siden, at jeg sidst har været til mundtlig eksamen, og jeg har ikke været til en eksamen siden jeg stoppede på min angstdæmpende medicin. Derfor var der faktisk mange ting, der kunne have ødelagt mig. Og det takker jeg virkelig min krop for jeg frygtede nemlig, at jeg ville blive min egen værste fjende.

Og hvorfor var jeg så ikke helt ødelagt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan match 50 off promo code venter