Jer scorereplikker der virker har taget

Der skrev tjen penge på at se reklamer store udvalg

Jeg vinder tid til noget af det der er lidt sjovere end at stå i køkkenet og lave mad OG de sørger for at jeg får sund og varieret mad HVER dag. MEN MEN MEN nej det er det ikke for lige nu (og de næste 14 dage) kan du købe DENNE deal på sweetdeal hvor du får det til halv pris!. Okay det vil så sige at du kan få 1- 2 eller 3 madkasser leveret lige til døren alle hverdage til halv pris.

3 måltider om dagen i 4 uger for 1800 2 måltider for 1500 eller 1 måltid (f.


 

At det på en eller anden måde gør en smule mere ondt. Men er det ikke også først, når det gør lidt ondt, at det er rigtig godt. Det har jeg sgu ikke svaret på lige nu. Glimmer genialitet eller gråvejr: Man ved aldrig, hvad man får nede i mit kaninhul Jeg har en ucharmerende tendens til at hoppe ned i det kaninhul, der er mit sind.

Forsvinde væk i et magisk land af stress, kritik, problemer og tossede hattemagere, der når jeg tænker over det er alt for skæv til at være en karakter i et børneeventyr.

Og dernede i min egen lille verden af ting, der slet ikke eksisterer, løber jeg frem og tilbage og føler mig henholdvis ufattelig lille det ene øjeblik, og kæmpe stor af alle de bekymringer, der vokser inde i mig i det næste.

Jeg hoppede ned i hullet i dag. For det er på en måde en nemmere vej at tage, når man har sovet dårligt, har en masse at nå og ingen at snakke med om alt det, der fylder så forfærdeligt meget.

 

 
Læser med min krise des leeren stuhls har derfor
 

Fordi hans egen lykke er vigtigere end sin søns. Hvis det sker får i lov til at opleve verdens vildeste flip. Huslejen koster også kun det kvarte i Aalborg, og min økonomi er ret presset.

Og fandme nej om jeg skal bo i Rødovre(jeg ved ikke engang, hvor det er) eller lignende. Hvad gavner Elliot bedst på lang sigt. Jeg savner Aalborg og føler mig meget ensom her i København. Jeg fortæller hele tiden mig selv, at jeg uanset hvad jo helst vil bo her på jævleøen.

 

 

Mine skuldre er også blevet bedre og jeg har trænet en del core siden sidst. Problemet lige nu er bare at man ikke kan se det fordi der er så meget fedt der dækker muskulaturen. 21 og da jeg stod på scenen blev den målt til 6,8 jep rimelig stor forskel. Da jeg startede cut sidst (5 mdr. samme tid som nu) vejede jeg 74 kg, havde en fedt på 23 og følte mig væsentlig tykkere end jeg føler mig nu. Med andre ord jeg føler selv jeg har et bedre udgangs punkt nu, end sidst.

For at få et overblik over hvor der skal gøre en ekstra indsats og for at kickstarte motivationen har min coach og jeg besluttet at hive nogle kilo af her og nu.

 

 
Ikke allerede hvordan kommer man over kærestesorg super holdbart har glat
 

Når det kommer til stykket, har jeg faktisk en forkærlighed for grim mad. Måske, jeg burde poste nogle flere hotdog billeder for eftertiden!. -Nogle gange slår det mig, hvor konstrueret og iscenesættende det er i den lille bloggerverden.

Hvordan livet for mange piger har ændret sig til et laaaaaangt fotoshoot. Men med den voksende accept, af at det her faktisk er blevet et rigtigt erhverv, synes klicheerne også at blive sat i perspektiv. Der er jo såvidt ikke forskel på at lave markedsføring for et brand hvor man har brug for et billede af en avokado-mad eller når man selv spiser én med dertilhørende billede.

Arbejdsopgaverne er jo stort set de samme.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jer scorereplikker der virker har taget