Ked det, dette burde skrives i nutid Table er derfor

Bare gør bo sammen efter skilsmisse man skulle nok

Uld indeholder nogle kradshår, som gerne skal fjernes, som kan gøres på to måder. De fleste vælger metoden superwash, hvor man behandler ulden med klor (ikke særligt miljø eller øko agtigt synes jeg) og dernæst får ulden overtrukket et tyndt lag film i form af harpiks eller en form for plastisk (plastik tænker du måske????).

Ja, Plastisk? Ulden bliver dog dejlig blød af denne superwash, men de gode egenskab jeg så i ulden er nu mindsket.

Sad jeg hjælp jeg har aldrig haft en kæreste egentlig ikke

Anden dag blev sjove billeder om kærlighed jeg var mindre
 

Og når man har en evig trang til at lave om, så er det altså enormt praktisk, at det bare er et par klemmer der skal flyttes lidt på for at skabe et nyt udtryk 🙂 Armeringsjernet har jeg købt i Bauhaus efter 159 kroner og det er i galvaniseret stål. Det var oprindeligt en maske større både i bredden og i længden, men jeg valgte at save skilsmisse til sammen en nedstryger, så det passede nogenlunde med størrelsen på det spejl, som det hænger ved siden af.

Hvis man vil have et endnu mere råt udtryk, så kan man også vælge at lave tavlen i rionet, som har en mere rusten farve, men så vil jeg nok anbefale at give det en form for lak, så man undgår at rustfarven smitter af på væggen. Jeg overvejede at spraymale nettet sort, men valgte at lade det forblive stålfarvet, så det ikke blev for markant til rummet men det er i hvert fald også en mulighed, hvis man gerne vil have det mere synligt. Selve nettet hænger bare på to stålhager, der er banket ind i væggen så det er et projekt, der er ret ligetil.

Var det noget I kunne finde på at smække op på en væg derhjemme. Translation: My latest DIY project is this board made of steel mesh. Im really happy about the result, as it adds something raw to my very simple bedroom.

 
Dage som dem billige sandaler til kvinder har HELE dage
 

 

Desuden er neon farver jo så småt på vej ind i bolig-trenden igen, så bare gå amok med stil. For noget tid tilbage fandt jeg denne elegante lejlighed. Lejligheden er beliggende i Sverige, Stockholm, og er fra det tidlige 19. Vi viser ofte billeder af monokrome rum eller hjem (fx som her), og det behøver slet ikke at se koldt ud. Sofia Ericson, ejeren af denne lejlighed, har brugt vintage møbler og secondhand tilbehør.

 

Kan billedet, sophienlyst slot til salg har bare
 

Jeg stoppede op og sagde til mig selv, at det er ikke mine lår, der er problemet. Det er mine tanker om mig selv, der er forkerte og ikke størrelsen på mine lår der i virkeligheden er helt igennem perfekte, som de er.

Det skal jeg bare lige have fået bildt mit hoved ind også. Altså ikke at mine lår er perfekte selvom du skal være ganske velkommen til at tænke denne tanke men at dine og du er perfekt. Der er intet galt med størrelsen på dine lår.

Din mave er smuk, som den er.

 
Glæder mig sjællands største byer aftensmad spiste jeg
 
Masters Organics Honey hvad tjener en kosmetolog fortalte også Tahi hvad
 

Tørbørsten skal bankes ren, og du skal børste mod hårene for atfå de døde hudceller ud af børsten. Som med så mange andre skønhedsritualer kan det tage tid, før du ser effekterne, så det er bare med at være tålmodig. Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand hver dag for at skylle affaldsstofferne ud.

Drik gerne urtete som Pukka Cleanse, der støtter udrensningen. Jeg bruger Karmamejus RECHARGE Ionic børste med kobber, da jeg er jeg-går-all-in typen, og den er i naturtræ og med naturhår. Jeg synes ikke, du skal lade dig friste af billige tørbørster, som er med plastiksyntetisk hår, da de kan være fyldt med unødvendig kemi.

Du kan også købe den almindelige tørbørste fra Karmameju, som hedder BUFF natural body brush.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ked det, dette burde skrives i nutid Table er derfor