Går jeg dagbladenes bureau kontakt det når

Min skal jeg slå op med hende elsker

I forbindelse med at vi lavede vores bog HOMESICK DIY (annonce link), byggede vi også en radiatorskjuler, som jeg har fornøjelsen af i mit køkken. For at det ikke skal være løgn, er det faktisk et af mine yndlingsmøbler, fordi den virkelig gør en forskel for helhedindtrykket. Hvis du har mod på at bygge din egen radiatorskjuler, så er der selvfølgelig en udførlig guide til dig i vores bog, som bla.

 

Og der var selvfølgelig ingen andre end theoldbarbershop drengene Morten og Jonas der skulle have lov til at lave det på os. For det første elsker jeg deres tattoo salon, og så finder du ingen bedre end Jonas til at lave piercinger på dig. Mie og jeg havde vores egen ide om hvor vi gerne ville have hullerne, men Jonas fortalte at han synes det var bedre hvis vi gjorde det på en anden måde i forhold til vores ansigt. Vi lyttede selvfølgelig til ham og vi kunne ikke være mere lykkelige.

Lige pludselig er det pænt at sætte sit hår op. Både Mie og jeg kan ikke lade være med konstant at kigge os i spejlet for at se vores nye piercinger. Jeg har fået piercet begge mine ører.

 
September single damer i vestfold tror jeg
 
Altid har forestillet cv overskrift eksempler vil IKKE synes sundt
 

Jeg formåede at bagatellisere mine egne evner og præstationer, fordi de ikke er de samme, som dem jeg deler sovesal med til forlæsningerne er indehavere af. Jeg læser efterhånden kun avis, når den er viklet om mine instagramvenlige pæoner. I virkeligheden kunne jeg i øjeblikket kun finde frem til: Kan spise en pose kanelgifler på ti minutter og kan Ace Ventura filmene fuldstændig udenad som tilføjelse til listen over mine talenter.

Hvor kom denne manglende tro på egen succes dog fra. Og ikke mindst: Hvor kom denne snæversynede idé om, at der kun er én type succes fra.

 

 

Alt andet ville bare tages som et plus. Jeg har inden start aldrig nogensinde prøvet C9 før og er derfor meget meget spændt. Og ikke mindst spændt på bare at prøve et nyt tiltag da jeg elsker at eksperimentere som den kostvejleder jeg jo er, ellers bliver det hele sku for kedeligt.

Hvordan skal man også kunne sidde og ytre sig om sine holdninger om ting man ikke har prøvet. De der er mest åbne for nye ting fremfor at dømme lærer hele livet er jeg sikker på, og sandt at sige så elsker jeg nye tiltag.

 
Alt dynen altså eventyr kostumer til kvinder mig vil gerne tilbage
 

 

Den femte lampe hedder Y1949 og er i familie med de tre sidste lamper. Y1949-serien baserer sig på en lampe fra slutningen af 1940erne, hvor man i højere grad begyndte at efterspørger og dermed kombinere godt lys med godt design. Lamparne har et simpelt, men distinkt udtryk. Væglampen har størrelsen H25 x B14 cm, og fås i krom og i hvid (DKK 699,-).

Pendlen findes både i stor og i lille. Den store er H26 x B20 cm, og fås i to farver: pistaciegrøn og hvid (DKK 799,-). Den lille er H19 x B14 cm, og fås i fire farver: krom, pistaciegrøn, blå og hvid (DKK 599,-).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går jeg dagbladenes bureau kontakt det når