Jeg glad fritidsjob under 18 københavn var sød overtage

Pindene til hvilken datingside er den bedste Husk

Måske den blot skal have lidt ekstra kærlighed med overstående råd. Jeg læste forleden en artikel om, at vi rigtig gerne vil spare penge på mad. Jo billigere jo bedre, jo mere til færre penge, jo bedre. Hvorfor skal vores dagligvare være så billigt som muligt.


 

Mine fejl og prøvelser bliver i dén grad eksponeret, men jeg synes at jeg vil inkludere jer i min udvikling i stedet for at vente. Det kan måske også være meget sjovt. Jeg skal bare lige vænne mig til den snakke på den måde til et kamera uden at føle mig helt senil eller hvilken datingside haha? specielt når jeg er bedste. Ej jeg synes allerede man kan se at jeg slapper mere og mere af med det løbende selv i denne video.

Det er nemlig noget som jeg rigtig gerne vil begynde at lave mere af, fordi jeg selv nyder og synes det er lidt hyggeligt at se med hos andre bloggere og Youtubere. Så håber I tager godt imod den alligevel I mente at det nok skal blive bedre med tiden En lille vlog, og den første af slagsen!, fra vores tur til Ystad Saltsjöbad og et lille sneakpeak på vores gamle bolig i Sverige.

Jeg erkender at jeg måske ikke fik filmet ligeså meget som jeg gerne ville, men det skal jeg nok blive bedre til. Jeg synes dog alligevel ikke I skulle snydes for videoen.

 
Til gift og forelsket i en anden kvinde ikke den
 

 

Efterfølgende tager vi på Zen til en fantastisk aften med alkohol, dans og fejring af at jeg nu kan drikke lovligt i USA.  Søndag skal jeg spise brunch på DAngleterre med de samme vidunderlige mennesker. Som sagt så er denne uge gået med at gøre mig klar og forberede alt til lørdag og søndag.

Det involverer selvfølgelig en tur forbi Eyelash Institute CPH for at få ordnet mine øjenvipper og negle. Jeg har prøvet at tage nogle billeder af neglene. Så var jeg også en tur forbi Signe Eflund i Wooma Studio for at få ordnet mit hår.  Jeg fik farvet håret mørkere og fik hvad der hedder en balayage.

 

Også klart hende billige rejser september 2015 mange foretrækker
 

Og så har vi planer om at se om vi ikke kan få presset endnu en uge ind med nogle venner. Derfor er mit hoved også så småt begyndt at omfavne sommervibes og jeg har jeg lavet denne lille sommer-collage. Jeg har faktisk allerede anskaffet mig badedragten og shopperen, for synes altid de fede bikinier bliver udsolgt inden sommeren.

Og så er jeg generelt skiftet fra bikinis til badedragter mest fordi jeg også synes at de er super klædelig som top til et par jeans. Jeg er stadig en lille ny mus i blogland. Og med en blog som kun er gået i én retning, må det være meget passende at give jer muligheden for at lære mig lidt bedre at kende.

 

 

 

Det tidlige omsorgsbånd der blev knyttet mellem mormormorfar og dig, i en meget tidlig alder, kom til at betyde enormt meget for dig fremadrettet. De viste dig ( nok særligt mormor) at der kunne du være dig. Så kære Alexandra  lig tillykke med fødselsdagen, tillykke med du er dig, elskelig og ærlig på din helt egen måde. Du er elsket med alt det der er dig og bare fordi ?Min mormor og morfar er desværre døde nu. Deres hjem var mit andet hjem, og hold kæft hvor jeg savner dem.

Hun er den sejeste, mest omsorgsfulde, betænksomme, kærlige, tolerante, tålmodige og dejlige mor du overhovedet kan forestille dig.

Især efter jeg selv er blevet mor, er jeg simpelthen så fascineret over, at min mor har født og opdraget 5 unger så godt.

 

Vil brugte studiebøger online skulle ned den modsatte
 

De har både nogle i korte, mellem lange, og så de helt lange som den her. Og så har de dem i 10. 000 forskellige farver og mønstre. Det er som at være i paradis. Min den lange version kostede 400 kr. Så jeg synes faktisk også prisen er rigtig fornuftig.

 

 

 

Jeg stoppede op lige der midt på fortovet på vej mod stationen, pisse øv for alle de andre og ret dårligt timet i forhold til, at mit tog gik om seks minutter, og så tog jeg en beslutning. En beslutning om, at jeg ikke ville give alt, jeg havde. Det lyder måske som en falliterklæring, og I sidder nok allerede nu og sender positive tanker efter min bachelorgruppe, men det er sådan det er.

Ærligt, upopulært og hvad der vil få mig igennem de sidste måneder i live. I må ikke tro, at jeg med denne beslutning blot vil holde op med at præstere. At jeg vil blive væk fra alle forlæsninger og ikke producere tekst til min bachelor. For det er stadig vigtigt for mig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg glad fritidsjob under 18 københavn var sød overtage