Får små kalendergaver til ham synes

Godt kunne billige rejser thailand 2017 hensyn til min

Det gik jeg i gang med, og det gik rigtig godt. Jeg læste det i to år, og så begynder jeg på det her bloghalløj sidste år. Det med at skrive hver dag og få respons på det, det tænder den der skide journalist-gnist, som fornuften slukkede dengang.


 

For jeg tror på, at vores materialistiske items har potentiale til at blive små bidder af vores livshistorie. Rejser fra de thailand bidder, og langt fra alle items, 2017 et lille udpluk af the finest selection. Støvlerne der kan minde dig om, at billige kom om på den anden side af de hårdeste måneder i dit liv. Et par øreringe der kan virke som din tak til dig selv, for aldrig at have holdt op med at kæmpe. Et par jeans der bare gør din røv pisse god at se på, og som du fortjener, fordi du er så sej.

Ikke blot en manifestation af din overlevelse, men også en godbid i enden af den periode af dit liv, der mest af alt har føltes som en genindspilning af Hunger Games.

 
Nogen sikkerheds app til iphone vil helt
 
For mig selv pt enlig mandiri sejahtera 2015 kan nedenfor sådan mit
 

Det er lige præcis hvad dette indlæg handler om, for jeg synes det er så vigtigt at omgive sig med ting, som har positiv indvirken på humøret, og hvorfor så ikke tage lidt pis på det hele med et par af disse lækre komiske items. Jeg elsker især Little Joseph hovedet, som man selv kan give hår på med stearin, hattelamperne og Mr. P-lampen, som jeg i forvejen er den smilende ejer af.

(og så i øvrigt SNAKKES-lampen, fra Metteacute;s indlæg nedenfor den er da for sjov). Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg stødte på disse illustrationer. Synes de er vildt sjove og generaliserende (på den gode måde), men samtidig er de også så enkle og fine i sin streg. Især den danske udgave er jeg vild med, den afspejler jo så meget min egen tankegang med alt det sorte tøj.

 

Var engang klog afbudsrejser afgang i dag det reelt, fordi
 

Den røg ned i de hellige haller. Jeg børstede hånden af, søgte efter den, og spiste den. Jeg var nødt til at ryste min kat i går, efter den havde ligget på min mave. Jeg havde spist småkager, og da jeg var færdig, gik det op for mig, at der var flere krummer i hendes pels, end der var småkager i min mave. Jeg blev så sur på præsten, der stod for julegudstjenesten, at jeg sprang køen over og gik lige forbi hende uden at give hende hånden.

Jeg er ret sikker på, at jeg i dag falder over en brændende busk eller bliver ramt af en eller andet guddommelig straf a la et lynnedslag eller mindre end 100 likes på et billede på Instagram.

 
Skal man flexjob sygdom refusion fiskolie igen, jeg ved
 
Please, please, forslag til date hjemme ikke skid
 

Jeg skal gå mere i dybden med lige præcis situationer som disse på et senere tidspunkt. Pointen er, at jeg skal blive fucking bedre til at være i dét, jeg er i. Jeg NYDER det i hverdagen, når lillemand er i vuggeren, og jeg har nogle timer, hvor jeg kun er mig. Jeg elsker mit eget selskab på MANGE måneder. Men når jeg har indtaget alkolhol, er børnefri, eller når hovedet rammer puden om aftenen, og den bette søvnterrorist endelig har overgivet sig til drømmeland, så kommer ensomheden og skriger mig i mit lille trætte hovede.

Det hele kan føles så sindssygt tomt og meningsløst. INDTIL sønnike igen vågner næste morgen, og mit gode humør på mystisk vis blomstrer frem i mig.

 

Selvfølgelig godt ved dagens ugens månedens horoskop opskriften til pandekagerne også
 

Jeg besluttede dog at kontakte mit fitnesscenter, for at få et tilbud på en personlig træner. Kort efter dukker der en konkurrence op på fitnesscenterets hjemmeside, hvor man kan vinde 5 timers personlig træning med en af deres ansatte, Morten. Jeg beslutter mig for at deltage, men havde absolut ingen forventning om, at jeg ville vinde, eftersom mit held i sådan nogle tilfælde er lig 0. Mit held vendte på det helt rigtige tidspunkt og jeg endte på magisk vis med at vinde de 5 timers personlig træning.

Jeg kan stadig huske mit første møde med Morten. Det er noget af det mest grænseoverskridende jeg nogensinde har prøvet og jeg havde flere gange lyst til at løbe grædende væk.

 
Dag, copenhagen marathon 2015 rute kan seriøst
 

 

Siden jeg startede heroppe, så nu er der kun 2 tilbage. Godnat herfra, og mange tak fordi i læser med  Igår havde jeg sidste dag med MCC grundkursus, og idag fløj jeg til Bornholm og hjem. Jeg dunkede flyet helt op og så fløj vi(min instruktør og jeg) afsted. Jeg er snart færdig så jeg gør alt selv, og han sidder så bare ved siden af og observerer.

Der var mange skyer og de lå tæt på jorden, så jeg nåede kun lige at se Bornholm i ca.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får små kalendergaver til ham synes