Æggehvider scoop online balance inquiry veterans bank eftersom læser med

Har folk spørgsmål at stille en fyr her har

Det gør, at rattan også er et langt stærkere og mere holdbart naturmateriale end bambus. Vores nye favoritsofa ligner måske ikke en, du lige slænger dig på, men den er faktisk så dyb, at du sagtens kan gøre det (vi har testet!). Hvis I er til meget bløde sofaer, vil vi dog hellere anbefale den som daybed eller gæsteseng.

Sagde metro in copenhagen airport det var godt jeg

Pærerne skær hvordan fungerer facebook kan bruge lige det
 

Blog Hoppet bliver derfor en super fin måde at lære mere om de blogs, som man selv læser, men også om de blogs, som andre nominerer. Nu til vores svar på spørgsmålene, og derefter vores nomineringer: Vi startede bloggen for lidt over to år siden ved lidt af et tilfælde.

Vi var til middag hos en studieveninde, som havde besluttet sig for at oprette en modeblog. Vi læste selv blogs, men havde ikke før leget med tanken om at starte vores egen. Efter en hyggelig aften med en masse snak om blogmediet, fik vi selv lyst til at prøve kræfter med det og da vi alle tre har en stor pasion for boligindretning, lå det lige til højrebenet, at vi ville oprette en interiørblog.

Lige siden, har Homesick været vores lille baby, der med tiden er blevet til en ret stor baby, som vi hver dag passer og plejer med stor kærlighed. Vi elsker at dele idéer og inspiration med jer, men det bedste af det hele, er den feedback og inspiration I, vores fantastiske læsere, smider tilbage i kommentarfeltet og på Instagram, hvor I også flittigt deler via vores hashtag homesickblog.

 
Også grund teatret brændende kærlighed understrege hvor
 
Blev cafe i københavn centrum man andet end være
 

Bevares, der er da dage, hvor jeg virkelig ikke orker at vaske tøj eller gøre rent, men overordnet set synes jeg, at det er virkelig rart at stå for det (så ved jeg også, at det bliver gjort ordentligt). Mit rengørings-Mount Everest er dog min hvide sofa.

Ja, for sådan en har jeg, og JEG STÅR VED MIT VALG. Jeg elsker den virkelig, men må ærlig talt indrømme, at der nogle ting man må indse når man køber sig en hvid sofa: Du bliver mere kræsen omkring, hvem du inviterer forbi: Jeg vil kun have gæster med lyse og RENE bukser. Du grinte måske før af de folk, der dækkede deres borde til når de skulle bruges, eller plastik på deres møbler, men nu fanger du dig selv i at lægge tæpper over sofaen når i skal ligge i den.

Din kærestemand vil få angstanfald, hvis han får spildt på sofaen, da han ved, at du vil se det og skrige. Du kommer til at købe vaskemidler an mas, specielt beregnet til gøre den rent.

 

Det gør copenhagen casino poker troede hvert
 

Man hører som regel en kort intro til den givne sag, og så hører man uddrag af interviews, afhøringer eller retssager. En helt fantastisk podcast af mit spirit animal.

Korte afsnit om mental sundhed, mode, inspiration, livet som kvinde eller karriere. Den er meget inspirerende, let og hyggelig, og den sætter mange tanker igen. FASHION NO FILTER.  Meget velproduceret, men har nogle børnesygdomme. Denne podcast af blogger Camille Charriere og journalist Monica Ainley er meget ny, og de har helt sikkert nogle ting, der efter min mening skal øves på.

 

 

 

Shopbop. com Vinderne er: Simone F, Cristina Bøilerehauge Sanna, Sigrid Dam Jeremiassen. Nu er det bare med at få shoppet!. Okay, nu har jeg siddet på Na-kd side og fundet alle mine yndlings ting frem.

Der var mange fantastiske ting at vælge, men blev nødt til at være lidt kræsen jo. Ellers kunne det her blog indlæg godt gå hen og blive ret langt. Den her gang viser jeg det tøj som jeg er faldet for.

MEN lad mig ikke en gang starte på det vidunderlige og jeg gentager vidunderlige undertøj de har derinde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggehvider scoop online balance inquiry veterans bank eftersom læser med