Lavede brugte barnevogne emmaljunga fuld

Skal anmeldelse af svindel på nettet lovet vil jeg

En af de ting som vi rigtig gerne ville have besøgt, var selvfølgelig aberne oppe på bjerget. Desværre var vejret så dårligt da vi besøgte Gibraltar, at det ikke var sikkert at de ville komme frem.


 

Som nogle af jer ved, så kan jeg bedst lide mine toppe, t-shirts og trøjer oversize. Nu ved jeg ikke hvornår på året hun har taget det første billede af sin røv, men lad os gå ud fra det er 4 år. Jeg har fulgt hende på instagram siden jeg fik det tror jeg, men har aldrig rigtig læst hvilke øvelser hun egentlig laver for at få den røv!!.

Men det vil jeg da liiiige undersøge. For hvis min røv kan komme til at se sådan der ud på 4 år, med hårdt arbejde vel at mærke, så går jeg i gang i dag.

Jeg går ikke ud fra at hun kun lige tager et par squats om dagen. Ak ja. Hvis bare man havde sådan en numse.

 
Tænker jeg søde godmorgen beskeder til kæresten bikinien under den lange
 

 

Skammen over at have tømt ud på hende følger mig, mens jeg krammer hende farvel i den grå indre by. Men der er en anden følelse, der ligeledes følger mig. Hun sagde til mig over kaffen, at det var sygeplejersken i hende, der gjorde, at hun spurgte ind til mig.

Men jeg tror, det er meget mere. Jeg tror, det er hendes godhed og empati, der virker som det stærkeste sandhedsserum på folk omkring hende. Det er moren i hende, der giver mig lyst til at sætte mig foran hende og fortælle hende alt. Og mens jeg tænder for Krak og slår hætten op omkring mig, føler jeg mig træt og varmhovedet, men mest af alt forvirret.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lavede brugte barnevogne emmaljunga fuld