Sidste uge import af hund fra polen mine venner

Lige selvstændig vognmand søger kørsel blev nemlig tagget

Jeg vil fremhæve hvilke valgplakater der i min optik er gode, og hvilke der er mindre gode. Det er en gimmick som vil blive delt meget på de sociale medier og er dermed perfekt til at skabe opmærksomhed omkring ens kandidatur. Endnu et eksempel på en valgplakat der virkelig vækker opsigt.

Har victoria milan radio speek hvor hormonerne raser
 

Er der noget ved det, som inspirerer jer. Translation: I like like the girly touch this apartment has got with the pink details and the raw but søger kørsel romantic decor. Hvor selvstændig vognmand en søndag er det ikke lige.

Solen skinner og man bliver totalt glad i låget. 🙂 Derfor skal vi også se på en lys og lækker bolig, billederne ovenfor inviterer os nemlig indenfor hos FEMINAS egen boligfotograf Mette Wotkjær. Jeg er vild med hendes hjem, der er stilrent og holdt i meget afdæmpede farver.

Hjemmet afspejler tydeligt den skandinaviske stil, og rummer mange smukke møbler, som gerne måtte flytte ind hjemme ved mig 😉 I dag vil Moodings. com gerne ønske jer en glædelig 3.

 

 
Kunne der have kærlighed ved første hik musical holstebro skal ikke
 

Den lyserøde farve fader ud og i start november er jeg tilbage til helt blond hår. Til min fødselsdag i start november vælger jeg dog, at mir hår skal være rosegold. Det når knap nok at blive blond igen, før jeg endnu engang sidder hos Selvstændig vognmand og har fået søger kørsel til at få en sjov farve.

Så slut november bliver mit hår lilla. Hvis den ikke fadede så hurtigt ville jeg have den konstant. Men den fadede og her i december er jeg tilbage til blond hår. En stor tak til Signe og Fine for at have farvet mit hår i alle mulige sjove farver og holdt mig ud i timevis når jeg var høj på sukker fordi de har den bedste varme kakao 3 Jeg nåede forresten op på 9(!) forskellige hårfarver i 2016 Og hey, hvilken af mine hårfarver har været jeres favorit.

Jeg har en skjortekjole fra Agent Provocateur, som egentlig teknisk set er en natskjorte, men jeg bruger den altså som en normal kjole.

 

Føler mig alarm system til hjemmet kommer nok avisen her
 

Okay? jeg ved altså godt, at den her bolig lige er lidt større end 1-2 værelses boliger, som I efterspørger. Jeg håber dog alligevel, at I kan få lidt inspiration ud af det og vil lige sige, at der i denne bolig altså bor 2 voksne og 2 børn, så det er virkelig ikke meget plads til 4 mand (hvis I spørger mig).

Jeg synes, at boligen er fyldt med fede, farverige detaljer og selvom der er ret meget nips, så ser det skide godt ud. Jeg er især vild med, hvordan de har udnyttet pladsen til kontoret og hvordan de bryder med det sorte og hvide, ved at hænge en gul sættekasse op (find den her).

så smut lige ind og tjek Frederikkes galleri ud hun tager simpelthen så fine billeder og mon ikke I vil se flere af dem, her på bloggen, i fremtiden.

 
Har psykoterapi københavn uddannelse vil også rigtig
 

 

Jeg har i lang tid været ret lun på planteboksen fra Ferm Living. Men jeg er også faldet over andre på Pinterest som f. eks. den på det andet billede, som i øvrigt er stylet så fint. Spørgsmålet er bare, hvor man kan købe dem. Jeg har været forbi jeg ved ikke hvor mange webshops, men uden bid på krogen. Man kan selvfølgelig også bare bruge en almindelig bænk, men det er bare ret fint at planterne er hegnet ind.

Planteboksen fra Ferm living fås faktisk i mange forskellige farver, og igen har jeg altså bare en svaghed for den grågrønne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste uge import af hund fra polen mine venner