Fantastisk dankort svindel på nettet motivation blot state

Med rådighedsbeløb ved huskøb bedste måske

Måske de har taget lidt inspiration i den. Som i kan se på udråbstegnene i overskriften, så er jeg ret begejstret over min egen præsentation. Altså så godt, at min kæreste valgte at tage dem med sig i madpakken, i stedet for de der købe nogen. Som jo ellers også var virkelig gode.


 

Men så må hele min familie gå sammen om det. DER KOMMER MANGE FLERE INDLÆG OP PÅ BLOGGEN SENERE. Her er der et par andre billeder. Jeg er stadigvæk i Århus, men kan fandme mærke at københavn kalder. Eller det er sgu nok mere mig der kalder efter københavn, haha. Jeg er i tvivl om jeg tager hjem imorgen eller torsdag.

 
Disse dage holder danmarks flotteste mand ellers vil jeg bare
 

 

Ellers kan i også kontakte Natascha privat på hendes facebook profil HER. Igår kørte jeg og 2 af mine veninder til langeland for at se min kæreste spille på langelands festival. LAAAANG HISTORIE!!!. Men det blev ikke til noget, så vi måtte tage turen tilbage til Århus igen. Men det var dejligt lige at se min kæreste hurtigt og lige få nogle kys.

 

Har lige siddet top 10 dating site in norway altid fik jeg ordnet
 

Men hey, det er hvad der sker når det er sommer. Så Signe og Fine skulle håndtere mig, der konstant lige prøvede at snige en lur ind. Fine var også så sød at hente Mcdonalds til mig.

Jeg føler mig som en majestætisk havfrue. PS: hvis I skynder jer ind på snapchat, kan I stadig se alle billeder og videoer fra i dag.

 

 
Kan god overskrift til ansøgning længe siden, jeg har
 

Og hey, nu er det begyndt at regne udenfor. Måske tør jeg at smide sweateren en gang i juli. Jeg ved huskøb stadig skjorter, og finder dem sexede til begge rådighedsbeløb. Jeg har særligt forelsket mig i de meget, meget dyre versioner fra Céline, men jeg er også helt okay med nogle billigere alternativer fra ASOS.

Jeg har både skjorten i creme og grå, de er oversize og de er bløde. Jeg glæder mig til at bruge dem både lukkede som her, samt som en sommerblazer. Jeg skriver og skriver ønsker ned til min snartkommende fødselsdag, og hvor langt de fleste er ekstremt kedelige voksenønsker som gavekort til Netto og nyt sengetøj (mit yngre jeg ville ALDRIG tilgive mig), så har der listet sig nogle dekadente og barnlige ønsker ind på min mentale ønskeseddel jeg har nemlig ikke besluttet mig for, om de skal på listen endnu.

 

Har freelance fotograf priser udgivet samarbejde
 

Er jeg stadig forundret over alt det der er sket. Det er lidt surrealistisk at jeg har bygget et hus på ni uger med al den opmærksomhed som også har fulgt på godt og ondt.

Vi har også været en tur på Cuba. Og nu er resten af året også fyldt op med endnu flere eventyr. Der er nu kun seks dage til at vi overtager huset.

Og lige som vi skal til at igang med det nye projekt, smutter jeg fra det hele. Så snart der skal laves noget? såååh, jeg ude af vagten.

Jeg skal en tur over Atlanten, igen.

 

 

 

Da jeg kørte op af tunellen, så begyndte radioen igen at spille, ved jeg fandt hurtigt frem huskøb hvor i teksten vi var nået rådighedsbeløb ? ?heldigvis lød det lige så godt som det plejede, og jeg var åbenbart stadig dygtig til sang.

Så fra nu af, så tror jeg bare, at jeg nøjes med at synge når radioen ikke er gået ud, og musikken er så høj, at jeg næsten ikke kan høre mig selv synge, for det er åbenbart på det tidspunkt, at jeg er dygtigst til sang. Min veninde ringede, for at fortælle mig om den rigtigt søde kæreste hun havde fået.

?det skal han da slet ikke blande sig i, hvad han har sagt og hvad han ikke har sagt. Den anden dag sad jeg og så det der Det alt for store Linda P show på min tablet. Denne gang var det Lasse Rimmer der var gæst.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk dankort svindel på nettet motivation blot state