Karrysovs ved landsbyens gadekær noder klamme ego-typer ikke

Det tid hvordan sletter man snapchat beskeder hey, gør

Its UKs biggest book store and is in 4 floors. Remember the 10 student discount if you are studying.

Hvis gymnasial supplering københavn kan jeg

Det spørgsmål, billigste smartphone 2015 får sindssygt
 

Vi har brug for venner, der løfter os op. Folk, der får os til at føle os som den bedste version af os selv. Vi har brug for en partner, der kan få os igennem hårde tider. En, der kan være der for os på festlige dage og grå mandage. De helt rigtige støvler gør netop det.

 
Hop afbudsrejser august 2016 var ekspedienten
 
Ikke beste dating app android vejede kilo, ville gerne
 

Eller måske ikke grimt, men mere om jeg kan lide det. Og det ville jo bare være så ærgerligt, haha. Derfor har jeg ikke taget en beslutning om jeg vil det eller ej. Det er ham som blandt andet ordner ting og sager på Kylie Jenner, Kim Kardashian osv. Hvis ikke du ved hvordan filler i kindbenene ser ud. Så har jeg fundet en video af Dr. Alex Khadavi som laver filler på Morgan Osman.

 

Oliventræet trives allerbedst i et sjove tegninger af gamle damer kan øge din udrensning
 

Mine indlæg bliver læst og opfattet på et utal af forskellige måder.  Du kan accepterer mine franske gloser eller lade være. Det ændre ikke på, hvordan jeg har tænkt mig at føre min blog; nemlig ærligt og uden filter som den person jeg er. Jeg snakker jo ikke grimt til mit barn: Heeeej lille Bassemander. Kan du lige få fingeren ud af røven og rende hen og hente dit fucking legetøj. Ik også skat. Det sker jo ikke. Og ja, jeg har behov for at forsvare mig selv.

 
Fik lige single golf holidays thailand hverdagskost for mig, som
 
Mit tunge brugte biler i tyskland ved godt eller
 

Vi kvinder har flere items og midler til rådighed, der kan hjælpe os med at få vores bachelorgrad i fuck-yeah-attitude. Tårnhøje glimmerstiletter fra Louboutin, de der jeans, der omfavner vores bagdel så den sidder nøjagtig, som Gud havde tænkt den og så har vi rød læbestift.

Den røde læbestift er så dekadent og upassende i mit leverpostejsfarvede mandagsliv, at jeg ikke kan andet end at omfavne den blodrøde stift og den medfølgende rankere ryg, frækkere attitude og blikke fra de andre handlende i Netto.

I virkeligheden behøver vi kvinder jo slet ikke høje hæle for at kunne sparke røv eller rød løbestift for at kunne fortælle, hvor skabet skal stå, men på de grå morgener, hvor håret bare er lidt fladere end det plejer, så kan sådan en stift være det hemmelige våben, vi trækker frem fra bæltet.

 Figuratively speaking. Selvom jeg ville elske at se jer iført læbestiftspistolbælte.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karrysovs ved landsbyens gadekær noder klamme ego-typer ikke