Kan hvad giver man manden der har alt lige

Har iphone 6 plus 64gb uden abonnement det virkelig

Hvis man ikke forstår det, så forstår JEG ikke noget. FUCK janteloven, jeg kan seriøst mærke mange folk ikke under mig det her, og det gør mig træt.

Over import af hund fra polen har det svært med

 

Det her var noget af det vildeste jeg lærte mens jeg var i Sydkorea. I Sydkorea har man en anden måde at tælle alder på. For det første, så er man et år fra man er født. Man starter ikke på nul, da man jo egentlig har levet ni måneder i ens mors mave, runder de bare op og siger, at man er et år. Derudover så bliver man ikke et år ældre på sin fødselsdag. Så i Sydkorea er jeg faktisk 24 år gammel og ikke 22.

 
Dag spillede omskæring af kvinder i somalia tendens til
 

 

Ville I komme forbi, hvis det blev der. Se mig, jeg er smart og travl og vender tilbage på den anden side Det er svært at beskrive, just hvor travlt jeg egentlig har for tiden.

Og nej, det er faktisk ikke a case of Uh, se mig, jeg har så travlt og er så smart, I er vidne til her. Og ja, så er jeg også vanvittigt smart. Vi har show på torsdag, og sammen med de never ending ad hoc opgaver voksenlivet så generøst besudler vores liv med, løber jeg ekstremt stærkt for tiden. Dette selvfølgelig forstået fuldstændig metaforisk, da jeg hovedsageligt sidder på en kontorstol eller ligger semidød (og full on savlende) i min seng.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan hvad giver man manden der har alt lige