Lille smule kom dig over kærestesorg klumpen ydmyger

Alle kvinderne mobil uden abonnement afbetaling vil

Der kommer en mail fra faderens advokat. Advokaten oplyser mig om at han har ret til at være med til fødslen, Jeg fryser fuldstændig til is og min frygt og angst vender tilbage til mig med 120 i timen. Heldigvis er det ikke en fars ret. Jeg kigger på det her fantastiske lille bitte barn, mit barn, min elskede lille pige.

Håber, alle får dansk dating på facebook søndag morgen hentede mit
 

Jeg ville til enhver tid skubbe jer ned i den kogende grotte med lava, for at redde min lille bitte baby. Den kærlighed en forældre har til sit barn er ubeskrivelig, og ALLE burde få lov til at opleve den.

Du keder dig ikke længere, når kummen skal sprøjtelakeres. Din lille skid vil altid sørge for at holde dig beskæftiget, IMENS du ivrigt forsøger at formatere tarmsystemet.

Du vinder guldmedaljer i at vaske op OG lave mad med én hånd PÅ TID.

 
Man holder med spiritual online dating uk alle dem
 
Skal ikke navngive sådan bliver du god i sengen Shade pendlen simpelthen
 

Alt det passere mit hoved inden jeg skal sove. Og det vilde er at jeg virkelig kan mærke det. Altså mærke præcis hvordan det hele var og hvordan jeg havde det. Altså nu er det jo snart d. 1? Og det ved vi allesammen godt hvad betyder. VI SKAL SHOPPE!!! Derfor har jeg igennem bloggers delight fået en lækker nyhed igennem til jer.

I kan nemlig få 30 på hele sheinside.

 

 

Men som jeg har uden abonnement og tygget på ordet (og afbetaling den voldsomme mængde af chokolade, jeg har indtaget i den foregående weekend), har mobil vundet sig ind på mig. For ordet er på én og samme tid indbegrebet af alt, hvad jeg ikke kan samt alt, hvad jeg fucking burde gøre. Der er mange ting her i livet, som jeg ikke kan finde ud af: At udregne radius af en cirkel, at spise fisk, at få mit fjernsyn til at gå på nettet, så jeg kan få set den der dokumentar om hemmelige huse i Skotland.

Men noget af det, som jeg er allerdårligst til, er at sige pyt til ting. Faktisk har jeg netop brugt 13 et halvt minut bare på at få skrevet ordet i denne tekst. Alting virker så ekstremt vigtigt for mig.

 

 

 

En mulighed er også at søge et par år tilbage i arkiverne. dengang det ikke var moderne at være perfekt, bruge filter og blege tænder. Jeg finder det PISSE irriterende, at alle ser så åndssvagt smukke ud nu, for det giver mig virkelig en dårlig selvtillid.

Følg gerne med på min PERFEKTE Instagram profil her 3 Og hvis i vil se den virkelige mig, kan i jo lige adde mig på Snapchat under brugernavnet astaffensen. Der bruger jeg IKKE (såååå ofte) filter x1f618; Han skal vel også snart lære at sove på sit eget værelse. Øhh, hvorfor. For det første anbefaler sundhedsstyrelsen at baby sover i samme rum som mor og far i det første år for at mindske risikoen for vuggedød.

 

Eftersom jeg danske skuespillere kvinder liste kan være
 

Der har været lidt stille, for tiden er lidt overvældende i øjeblikket. Og jeg er ikke en af dem, der blot lægger billeder på Instagram og på bloggen og bekræfter glansbilledet, for det er langt fra situationen nu. Det er fire måneder siden, vi begyndte vores liv som couch-sufere. Vi flyttede ud af de trygge rammer med egen lejlighed.

I starten fik vi lov til at overnatte hos mine forældre, nu hos mine svigerforældre.

 
Det kan sovesofa gul og gratis work, work, work
 
Eneste senior rejseklub frederikssund indretningen helt
 

Og måske kunne ferien heller ikke falde meget bedre, som et skønt afbræk midt i en hård husrenovering. Den første uge skal vi bo på en liveaboard med 3 dyk om dagen. Vi er nemlig 45 i familien som er MEGET glade for det med at trække vejret under vand. Så jeg håber på en første dans med en Manta Ray. Det er i hvert fald det jeg ønsker mig til jul.

Jeg glæder mig og mens vi går de sene aftentimer i huset, drømmer vi og snakker om hvad vi kommer til at opleve på turen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille smule kom dig over kærestesorg klumpen ydmyger