Vil lækker salat til lasagne skal

Kan charmerende jeg har en flirt med emma kan ikke finde

Da min datter vokser hele tiden bliver der også købt nyt tøj nærmest hver 2 måned, og det hælder prismærker til, hvis nogen skulle undre sig. Det hele er ikke så perfekt i virkeligheden, jeg prøvede at gøre det lidt fint så billederne kunne være pæne, men man når ikke så meget med et lille barn på armen og jeg fandt først ud af der manglede en sko på billedet nedeunder da jeg lagde det op, ups.

Jeg kan klart anbefalde skabet ud fra selv at have det herhjemme, hvis man står at skal indrette børneværelse eller egentlig selv mangler et skab, for det virker til begge dele.

Ikke øjenkontakt mellem mand og kvinde glæder mig

 

Senere i dag lægger jeg min kostplan samt træningplan op på bloggen så i kan se det. GLÆDER MIG TIL AT VISE JER DET. Jeg føler mig meget heldig over at hun gider at træne mig!!!. Billederne i kan se nedenfor er af Cecilie som jeg har taget fra hendes instagram profil. Blandt andet billeder fra da hun var til konkurrence og nogle lækre mad billeder. Årh gud, hvor blev det alt for vildt igår!.

 
Sagde det var bedste diskotek i københavn fald jeg hvert fald
 
Gang dame kjoler i store størrelser men jeg
 

Jo mere viden du får omkring de forskellige produkter, så vil du både undgå mange skuffelser, og måske vil også kunne spare nogle penge. Brug tiden fornuftigt, og læs denne test. De er så søde, og det er gode minder fra Århus.

Jeg smutter måske til Århus imorgen med mine veninder. Ved slet ikke hvordan jeg skal reagere når jeg ser mine små hunde igen.

Håber i får en dejlig aften derude. Jeg lavede en juice her til morgen for at starte min dag på den bedste måde.

 

Faktisk ret krise des leeren stuhls før min rejse livet
 

Jeg synes det er super fint, at der bliver lavet lidt revner i illusionen men efterhånden tror jeg nu nok at de fleste ved at de sociale medier ikke er virkelighed. For mig personligt, har jeg heller behov for et feed med grimme billeder og fortællinger om en nedtrykt hverdag og problemer.

Det er vel heller ikke derfor vi bruger og søger disse medier i det hele taget. Jeg er glad for inspirationen de giver og kan godt skelne mellem virkelighed og konstruktion.

Hvad synes I om hele den her blogverden. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at min blog skulle handle om Nybyggerne. Men jeg kan simpelthen ikke lade være.

 

 
Bruger min gaver til 60 års fødselsdag størrelse
 

Det er benhårdt, og på torsdag flyver vi til Norge. Beklager min uperfekte uniform, men vi fik det altså så varmt at vi alle smed slipset og knappede skjorten op. Ordnung muss sein i Tyskland, og derfor hænger tallene for bane i brug, på kontroltårnet. F16 hulerne i Fighter Wing Skrydstrup, hvor kampflyene holder.

Smider man bomber holder de spredt, og derudover skulle hulerne vidst være rimelige bullet-proff ift. SÅ fik jeg min første flyvning på det nye fly, og NØJ hvor jeg synes det var fedt man. Jeg startede med at sidde på bagsædet, imens en af de andre elever fløj, og det var virkelig lækkert, så jeg kunne se hvad han gjorde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil lækker salat til lasagne skal