Skid, lækker mand på italiensk egentlig ikke

Vil lækker salat til lasagne skal

Der er rigtig mange svar til alle jeres spørsmål men jeg vælger ikke at gå ind i det da det ligger personligt til min holdning. MEN derimod kan jeg fortælle at Amalies Baby ikke er slut endnu. Det krævede en del at alle skulle være enige både produktionen bag Amalies baby og tv3.

 

På et tidspunkt vil det dog gå galt. På et tidspunkt er der ikke plads til mere skidt og snavs i det mørke kammer, og så kommer hele lortet og rammer dig i nakken.

Som en tornado, der ingen ende vil tage. Sådan kan det i hvert fald føles når gulvtæppet fra den ene dag til den anden pludselig bliver revet væk under dig. Måske viser det sig ved angst, depression eller stress. Eller måske prøver kroppen at fortælle dig noget ved konstant at gøre dig fysisk syg.

Influenza uge efter uge, kvalme, utilpashed, migræne anfald eller smerter andre steder i kroppen, som på mystisk vis ikke kan forklares. Tag hånd om dét, der skal tages hånd om.

 

 

 

I lækker salat til lasagne synes jeg, at du var vildt snobbet, men det var kun indtil, jeg lærte dig at kende. Og jeg er sgu glad for, at jeg gav dig en chance. Du er en rigtig dejlig pige, sød, sjov, energifyldt, utrolig underholdende og bare dejlig at være i nærheden af. Jeg elsker dig Alexandra og vil gøre det lige meget om du så går hen og bliver sindssyg og glemmer, hvem jeg er. Du siger, du ligner en neger med røv og læber. Jeg vil give dig ret, men vil også sige, at det er en smuk en af slagsen.

Hej din skøre tøs 3 Du er en flot pige med udstråling, en fed humor og et godt humør. Det takker jeg dig mange gange for.

 

Den står helt film man skal se på netflix 2017 sæt holder mdr
 

Skulle dine pårørende have presset mere på, for at få dig til at tale om det. Men jeg ved også, at det har været så fucking svært at stå i den situation. Min mor har set mig pendle imellem sofa og sengen. Jeg har bare været i min seng og gloet på væggen. Jeg var i sådan et stadie i så lang tid. Og så bookede hun aftaler med psykologen, og der skulle jeg bare møde op. Jeg tænker, at det er passende med en kunstpause.

 
Inspiration træt af at være single til morgen var der
 

 

De har alle styr på deres stil, deres udtryk og hver deres unikke måde at være kvinde på, og det er mig en evig glæde at følge med hos dem lækker salat til lasagne sammen.

 Sidsel fra Fashionpolish, Frederikke fra Fredes Blog, Caroline fra Rainbow Dash og Marie fra Marie Jedig er kvinderne, der står for nogle af de platforme, som jeg besøger allermest for tiden. Med deres æstetiske klarsyn og nede-på-jordenhed er det en ren fornøjelse at besøge deres digitale univers. Jeg håber, at I vil være med til at sende lidt ekstra kærlighed til kvinderne omkring jer. Eller måske bare hende den fremmede på Instagram, der har delt et skide fint selfie.

Eller måske skal vi bare alle sammen tage fat i nakken på os selv, næste gang vi får tænkt en ubehagelig tanke om hende med en nedringede trøje på. Et uendeligt skoskab, altoverskyggende ro og en lille artsy studio i Paris er blot få af mine ydmyge drømme Hvad drømmer du om?, spurgte jeg gerne alle på min vej.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skid, lækker mand på italiensk egentlig ikke