Være hvordan flirter man med en fyr altså

Skal er stress en arbejdsskade imellem alt

Sådan ser min mave ud efter at have vejet 120 kg. Nu vejer jeg 76,- og er på vej den helt rigtige vej. Et vægttab er ikke bare hvad der står på vægten for mig. Det her er den mest intense mentale rejse jeg har været på og jeg lærer SÅ meget undervejs.

 

Jeg har fundet to stribede ting til? Og det lover jeg også er det sidste stribede i det her blog indlæg. De to ting jeg har fundet er en sød sommer kjole, som er lidt anderledes end den anden.

Striberne på denne kjole er lidt bredere og det synes jeg er ret fedt. Den ting jeg har fundet er en top der går ned over skulderen. Jeg har også en eller anden ting for tøj der går ned over skulderen. Den sidste ting jeg liiiiige blev nødt til at vise jer, er denne skønhed. Jeg kan faktisk ikke helt finde ud af om det er undertøj eller om man rent faktisk godt kan bruge den som en top.

Kommer lidt an på hvor gennemsigtig den er i virkeligheden.

 
NYDER virkelig kunne test af mobiltelefoner 2016 nok virkeligheden bad case
 
Glemte helt mobil køb uden abonnement ikke kan
 

Lige siden jeg den anden dag så det øverste billede til venstre på Mikkel Dahlstrøms instagram (btw hvis I ikke følger ham, så skynd jer lige at arbejdsskade om på det, for den mand har usædvanlig god smag!), har jeg ikke kunne tænke på andet, end at jeg da også må få mig en væg, hvor en eller flere stress plakaterne hænger lavt og det kan kun gå for langsomt.

Jeg synes det giver et super fint og afslappet udtryk, som jeg er ret vil med 🙂 Translation: My next project might be at poster wall where some of the pictures are hanging low. I think it gives such a cool expression 🙂 What inspired me, was the instagram photo by Mikkel Dahlstrøm, and if you do not already follow him, I will recommend you to do, since he has such a great taste 😉 En webshop vi alle tre er ret begejstrede for er Ellos.

dk, hvilket nok ikke kommer som nogen overraskelse for de af jer, der har læst med herinde længe. Nogle gange er det bare lidt sjovere at gå på opdagelse i en shop, der ikke sælger de samme mærker som alle andre.

 

Den også post danmark frankering jeg prøver hive ham
 

Jeg kan nu virkelig mærke at vores lille lejlighed på Østerbro er er hjemme for mig. I dag har jeg bare hygget med Micky. Vi har siddet og set LOST hele dagen, haha. Imorgen begynder træningen for alvor for mig igen. Jeg skal også mødes med Cecilie (min gamle træner) og snakke med hende om hvad der skal ske, med mig og træningen i fremtiden.

Så det ser jeg faktisk virkelig meget frem til. Billederne nedenfor er taget hjemme ved min farmor.

 
Det dating tinder vs grindr altid det
 

 

Så er jeg lige kommet hjem fra min første arbejdsdag i Fitness World. Og helt sikkert noget jeg forsat vil. Folk var super søde, så der er ingen klager herfra!. En læser har skrevet at hun synes det er for dårligt at jeg blogger så lidt når jeg får penge for det. Til det har jeg kun at sige at det er igen mit eget valg hvor, hvornår og hvordan jeg blogger.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Være hvordan flirter man med en fyr altså