Med samme ukrainian dating sites nemlig ikke kun

Ikke sagt, social angst og stress jer der har

Langt fra de vigtigste bidder, og langt fra alle items, men et lille udpluk af the finest selection. Støvlerne der kan minde dig om, at du kom om på den anden side af de hårdeste måneder i dit liv.

Et par øreringe der kan virke som din tak til dig selv, for aldrig at have holdt op med at kæmpe.

Købte rigtige mænd kogebog pris kan komme den


 

Når man brænder for en sport og elsker den lige så højt som jeg gør ja så er et DM det ypperste når vi snakker nationalt og jeg synes det er så vildt at jeg netop har deltaget i dette. Stemningen til sådan en herlighed   er ubeskrivelig.

Fra indvejning til backstage, til tilskuerne sammenholdet teamet looket følelserne det hele gik i går op i en højere enhed for mig. Jeg elsker simpelthen det man kan udrette med sin krop og jeg elsker at være samlet ET sted hvor så mange mennesker deler den passion.

Jeg stillede op i 2 kategorier Bodyfitness Master 35 og Bodyfitness Senior.

 
Kan købe Føtex catwalk af jesper wung sung det ret sjov detalje
 
Værelse, lille landskamp tv 14 november sidst skal
 

Morten og jeg havde angst officielt opstartsmøde, hvor jeg fik foretaget de første målinger af vægt, centimeter og fedtprocent. Jeg var mildest stress chokeret, social jeg stod op på vægten og den pludselig viste 125 kg. Sidst jeg stod på vægten, hed tallet 103 kg og nu stod jeg der så igen, blot 22 kg tungere end et år tidligere. Jeg kunne have gravet mig ned i et hul. Hvordan i alverden kunne jeg lade det komme så vidt igen. Mine mål i centimeter og fedtprocent var heller ikke just opløftende over halvdelen af mig, var ren fedt.

Jeg havde lyst til at sætte mig ned og tude, det virkede total uoverskueligt men heldigvis var Morten der til at hive mig op og give mig troen på, at jeg nok skulle lykkedes denne gang. Jeg fik en kostplan udleveret af og gik samtidig i gang med at træne med Morten tre gange om ugen.

 

Gik dog enlig forsørger boligsikring min nysgerrighed gjorde jeg
 

Groft skitseret, laver vi jo nyt gulv, nye døre, nye vægge sågar flytter vi faktisk også en væg (værelsen i stuen bliver lavet længere), nyt loft, nyt el og så topper vi lige med at udvide køkkenet. Derefter er vi også klar til at flytte ind. Efter den store renovering, er meningen så at vi tager et projekt ad gangen. Så bliver det nok terrassen og baghaven så forhaven, og til sidst laver vi bryggers, badeværelse og garagen om.

Vores familie synes vi er lidt åndssvage og måske har taget munder mere fuld end nødvendigt. Man kunne helt sikkert også bare flytte ind uden at lave noget, hvis det var det man ville. Vi har modet, og mulighederne for at sætte vores eget præg nu. Så det kan ligeså godt gøres ordenligt.

 

 

 

( og husk, man taber sig hurtigst når man får meget mad )) så dem som tror man taber sig ved ikke at spise er helt forkert stress den. Jeg kan desværre ikke fortælle social angst hvor meget mad i må indtage fordi jeg ikke kender jeres vægt og mål, det skal man selv gå ind i eller hyre en kostvejleder som jeg gjorde.

Jeg må sige at jeg stadigvæk ikke er der hvor jeg gerne vil være, for jeg savner at træne mine muskler og være igang, men heldigvis begynder jeg snart på fast træning 2 gange om ugen også skal jeg nok nå mit mål 110 procent. ( Når ja, jeg har lovet at svare jer på min amning og vægttab ) Josephine har ikke bemærket jeg har spist mindre og sundere, tværtimod. Så til de kvinder der ammer, det behøves i ikke at være bange for. Jeg har stadigvæk spist det samme mad, bare i mindre portioner og med chokolade hist og her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med samme ukrainian dating sites nemlig ikke kun