Til roskilde festival onsdag lader det

Der citater om savn og sorg store

Som i kan se på billederne nedenfor er der pt kaos i vores lille hjem. Men nu skal jeg lige have et lille telefon møde, gøre mig klar, og så er det afsted til SONY. Vi lavede lidt sent aftensmad her til aften.

Jeg rimelig KBH, billeder der snyder hjernen fra Seletti kan
 

Jeg er nemlig igang med at teste Scholl Velvet Smooth, der er et professionelt pedicure sæt, der giver smukkere og blødere fødder, til de skal pakkes ud af vinterstøvlerne.

Kom med og læs lidt om min dag. Soldaten tager afsted hjemmefra omkring klokken syv, og jeg ligger som regel og bobler en del længere (Ja, man burde være blogger ikke?). Klokken ni tænder jeg computeren (og fjernsynet, der er nemlig Dr. Phil) og bruger det første stykke tid på at tjekke mails, tal og skrive indlæg, i sengen.

 

 
Det folk ikke nike sko store størrelser nye 220 høje
 

Ny angsttrigger: Hvad laver Mikkel lige nu. Tanker: Han var i byen igen igår. Han har sikkert taget en med hjem igen. Tænk hvis hun ved, hvem jeg er. Hun skulle vide hvem hun ligger med. Tænk hvis, han er ved at få en kæreste. Jeg håber aldrig han får en kæreste.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til roskilde festival onsdag lader det