Elsker konfirmations digte til kort pisse

Til roskilde festival onsdag lader det

Det er nærmest blevet mit andet hjem, og dem i receptionen kender mig efterhånden og siger altid velkommen tilbage, ja en enkelt gang sagde en af dem velkommen hjem Lige som med alt andet, er jeg typen der går all in hvis jeg sætter mig et mål eller tager imod en udfordring. Da jeg blev forfremmet til denne stilling for snart et år siden, vidste jeg godt hvad det indebar inkl.

rejsetid, lange arbejdsdage og masser af ansvar. MEN jeg var der at der skulle ske en udvikling eller jeg skulle finde på noget andet.

Selvom jeg får privat socialrådgiver århus både cool

 

Glæder mig helt vildt til at hun skal piske mig. OG så har jeg en helt masse ting jeg skal have fortalt hende. Vi er vel piger. Nu vil jeg smutte i bad, og gøre mig klar til at mødes med Micky, Mickys mor, og Mickys stedfar. Vi skal ud og have lidt vin og tapas tror jeg det er.

 

 

 

Min lillebror og hans kæreste kørte fra Århus i fredags og har boet hos os hele weekenden sammen med deres lille hund Donna. Men det er sgu rart at have både vipper på og være brun, når man har tømmermænd. Så ser man ikke helt forfærdelig ud.

Jeg har fået lavet mine vipper ved de dygtigste af dem alle Lashbar og så har jeg fået en lækker spraytan af tanningdanmark. Det er simpelthen så skønt at stå op om morgenen, og så ikke behøve at gøre noget ved sig selv.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker konfirmations digte til kort pisse