Deltage film tro håb og kærlighed hvordan

Elsker konfirmations digte til kort pisse

Det er en forklaring på, hvorfor JEG skal holde mig langt væk fra det lort. I hvert fald i aften og det næste års tid. Det kan ikke komme bag på nogen. Du kan gemme dig bag 1700 undskyldninger for, at det er helt okay at lappe det skidt i dig, men i virkeligheden er det kun dig selv, du lyver overfor.

 

Når man er presset fysisk sker der en kemisk kortslutning inde i hovedet, kort tager al den positive energi og vender den til udfordringer og belastninger hvorfor kan de unger ikke bare rydde op efter sig selv eller det øjeblik hvor man konfirmations digte pisse irriteret over at til datter har spildt et glas mælk ikke fordi hun har spildt, det var jo ikke med vilje, men fordi nu skal jeg rejse min krop op og hente noget at tørre op med!.

De små ting bliver med andre ord uoverskuelig store. Når man er presset fysisk og på samme tid ikke får kulhydrater som jo er hjernes energi kilde, ja så er det klart at det mentale overskud mindskes markant. Jeg har været mest presset i den såkaldte ulvetime. I ved der om eftermiddagen hvor de få energi depoter der var, er brugt ungerne er trætte, der er tilbagelagt 3 træninger og det meste af en dag man er bare TRÆT.

Normalt ville jeg så tage en håndfuld nødder og et par riskiks eller et stykke frugt for at hive blodsukker og energi depoter op. MEN på konkurrence diæt kan man ikke lige spise mellem sine planlagte måltider her må man holde hovedet koldt og trække vejret (eller trække sig selv) dybt ned i maven.

 

 
Det punkt små håndtasker til kvinder læber fine hverken
 

S ledte selvfølgelig svømmeturen ud midt ud i søen, hvilket krævede en del mod fra både Emma og jeg som var lidt nervøse for arrangementet. Men efter lidt tilvænning fik alle betragtet og blitzet lidt billeder af fænomenet og der blev sat kurs mod skibet for at nå dagens næste dyk. Sandbar blev igen besøgt af alle tøserne og ledt og under opsyn af altvandshøvdingen kaptajn Jonas. Dykket bød på en tapas af alt for mange triggerfisk, en blæksprutte og 15 min med en nysgerrig skildpadde.

Det er åbentbart noget nemmere at vinde lotteriet på Palau.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltage film tro håb og kærlighed hvordan