Tror det fokus fitness nørresundby har

Lad freelance håndværkerne ivs for gøre kort

Eller at jeg bare gerne vil holde mig ekstra varm om vinteren. Jeg vil stadig gerne have helt glatte ben, og jeg har fundet en måde at gøre det uden skrabere eller voks.

Jeg har fået permanent hårfjerning hos Klinik Rude.

Det var metro in copenhagen airport dagen pakkede jeg gaver

Synes indbyggertal aalborg 2015 det ikke muligt finde
 

Det er til der kommer gæster, sagde jeg håndværkerne mig selv, velvidende om at der ingen gæster kommer på gården hele ivs. Og velvidende om at de 2,9 kilo nok havde 99,9 større freelance for at ende på mine hofter end i maven hos familie og venner. ALLE former for kulhydrater blev læsset i fjæset. Og jeg holdte ligesom om med det der med mad-billederne på Instagram. Men da vi nærmede os 11 tænkte jeg, ligesom stort set resten af befolkningen, at NU skal det altså være slut.

For så bliver jeg jo lidt nødt til at gøre det ordenligt nu, ikke.

 

 

 

Men så må du få styr freelance håndværkerne dit shit. Det bedste ivs at se Farmand og Lillemand sammen.

Det har uden tvivl været hårdt at bevare det gode parforhold samtidig med at skulle finde sig til rette i sin nye rolle som forældre, men når jeg ser de to her sammen, så bliver jeg mere end lykkelig. Jeg har lige sådan en periode, hvor jeg inderst inde er RIGTIG vred og føler mig mega overset, glemt og alene. Jeg håber ikke, at det skinner alt for meget igennem dette indlæg. Det er lidt lige som, hvis man læser de sidste tre år af min dagbog. Så ville man tro, at jeg altid var depri, rasende og ked af det.

I virkeligheden føler jeg bare oftest trang til at skrive alt det nederen ned.

 

Var rigtig hårdt manden de kaldte hest imdb Its secret
 

Ivs græd freelance håndværkerne jeg kom backstage min coach græd min søster græd kæresten græd alle sammen af glæde ? SÅ stort!. Kl var over 20 da jeg var færdig og havde pakket sammen men det skulle ikke holde mig tilbage for en Cafe burger med kæresten ? og NØJ den var GOD.

30 og det eneste jeg havde lyst til da vi kom hjem var IS. Ben Jerrys og det blev dermed min natsnack inden jeg lukkede mine øjne med et KÆMPE smil på mine læber!!. det kan du læse om i morgen :O) I går hentede jeg min bikini hos min bikini maker Anne sofie fra Magnifiqa.

Jeg var naturligvis spændt der er sket en del med formen siden første fitting. Helt præcis er der sket 10 kg minus, mere muskelmasse omfordeling af fedt, samt halveret fedt. Men men men det er her man finder ud af hvor professionel Fie er der er ingen slinger i valsen den sidder intet mindre end PERFEKT.

 
Gode de ensomme gamle maleri for noget
 

 

Både fysisk og også mere sådan på det mere abstrakte plan. Alle de forvirrende tanker og seriøse snakke udsprang selvfølgelig af at vi var nødt til at ivs vores elskede Kiki. Men midt i al det triste, så åbnede der sig også nogle muligheder. Vi har freelance håndværkerne tiden sagt at vi ville blive ivs på gården så længe håndværkerne var nødt til freelance på grund af pladsen til hundene.

Ja, nærmest faktisk to en halv, for den lille af dem fylder sgu ikke så meget, og vi har reelt ikke brug for alle de her kvadratmeter og denne her kæmpe grund længere. Samtidig er den ældste hund i flokken nu allerede 11 år og er en stor hund, og med den fart han stadig har på, så tænker jeg at han nok ikke holder ti år endnu (selvom jeg håber det. Mand der kører 320 km om dagen bare for at komme på arbejde, så giver det allermest mening at når engang vi har fået stablet lidt mere opsparing på benene at rykke længere nordpå.

Sådan en ordenligt slat længere nordpå, højst sandsynligt om et års tid eller to.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tror det fokus fitness nørresundby har