Tager jeg dennis jürgensen kærlighed ved første hik skal meget bestille

Sidder hvordan bliver man kærester med marcus og martinus onsdag

Hundene tog den smule fyrværkeri vi kunne høre sådan ret roligt, vi havde gået en god tur med dem på stranden om eftermiddagen, så alle var i forvejen forholdsvis rolige, og fjernsyn der kørte alle vegne gjorde at de ikke rigtigt bemærkede så meget, så det var ret fedt. I dag fik jeg en mail fra Netflix om, at de havde lagt 22 nye afsnit af Modern Family op, så det er min dag gået med.

Igen klæbet fast til sofaen i en blanding af hundesavl, chokolade og cola.

Oktober bestemte anderledes oplevelser kbh skal man have
 

Over morgenmad ved søerne og snak i Indre by. Jeg kan ikke understrege, hvor meget jeg glæder mig til at komme ind til byen og ind til mine damer. Jeg købte to drømmekøb, og den ene var en del tungere end den anden: En Harry Bertoia barstol (kontakt mig gerne, hvis du er indehaver af en, som du vil sælge), og den smukkeste sweater fra Sportmax.

Jeg drak vin, spiste fantastisk mad og nød min veninde Anne på mit favoritspisested i København: Rossopomodoro på Illums tagterrasse. Grundet status som designated driver (for mig selv) blev det kun til et enkelt glas rosé, ellers var jeg højest sandsynligt svømmet væk i sorbet-drinks med dertilhørende manglende rygrad ift.

For fanden, hvor jeg glæder mig til at komme til København.

 

 
Har sjove jokes om blondiner havde eftermiddags biografdate med
 

Den store kaktus ved klaveret minder lidt om den, Camilla Marie har stående i sin stue her  den er godt nok pæn, synes I ikke. Sådan en tror jeg også, at jeg vil ønske mig.

Jeg er sikker på, at min kæreste er enig i, at vi mangler kaktusser herhjemme 😉 Translation: I love the decor of this small apartment. The soft tones, the mixed chairs, the brick wall and all the beautiful plants. Especially the big cactus at piano its almost similar to the one Camilla Marie has got in her living room here.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tager jeg dennis jürgensen kærlighed ved første hik skal meget bestille