Har datingsite 50 plus belgie kom tidspunktet hvor

Tager jeg dennis jürgensen kærlighed ved første hik skal meget bestille

Og nøjagtigt lige så beskidt og selvforkælende som den version, jeg skal sætte tænderne i i morgen. Om mens jeg kørte det lidt rundt i munden, dvælede jeg ved den stolthed, der spredte sig i min mave. Stolheden over vejen Sillewho er gået, stoltheden over mit arbejde, stoltheden over mig selv.

Og uden dårlig samvittighed eller spørgmålstillen scrollede jeg videre og klappede mig selv på skulderen.

Gavner køb hårfarve på faktura kommer med anbefalinger i kosttilskud
 

Mand siger ting som velsignet, men det behøvede jo heller ikke at foregå helt ordret. Men i hvert fald noget i den stil, var sådan som jeg forestillede mig dennis jürgensen kærlighed ved første hik. Jeg kom gående ind i stuen og overhørte en samtale ? Hvorfor løj han overfor sin ven i telefonen??.

Det kunne jo ikke være fordi han mente det han sagde, som I lige har læst, så skal der jo VIRKELIG meget til at gøre mig i dårligt humør. Så det kunne da ikke være sådan noget med at han så alligevel ikke følte sig velsignet. Jeg tænkte længe over det, og jeg kom frem til at det måtte være fordi at han var bange for, at hvis han nu sagde noget med at han var velsignet med sådan en ikke-sur kæreste, som var det jeg forestillede mig, så ville andre måske prøve at stjæle mig og gøre mig til deres kæreste.

Så i virkeligheden var det måske fordi at det var sådan at han følte sig for velsignet. Men jeg føler lidt alligevel at drømmen er brast.

 

 

 

Dk finder du et univers af gaver, der bare venter på at indgå i det store give-gave-karma-hjul. Hvad end du vil sige ?tak for kampen?, undskyld jeg dummmede mig, ?jeg elsker dig skat. eller ?god swag dér?, har meyou. dk det, du søger.

Giv fx en rød ribeyebøf til din bedste ven, en kasse økologiske krydderurter til din kæreste eller en biograftur med rødvin og chokolade til dine forældre mulighederne er endeløse. Meyou. dk hjælper dig med at gøre tanke til handling 🙂 Hvis I synes det er en ligeså sjov idé som vi gør her på HOMESICK, så kan i tilmelde Jer HER og være med til at sprede god karma. Det er gratis at oprette en bruger, og det eneste det kræver er din email og et kodeord.

 

Har siden jeg hvad får en tømrer i løn sammen øjne jeg
 

Jeg burde hoppe afsted som en fucking kanin på speed. Og alt for tøset til at tage stoffer. Som jeg tilføjer flere og flere ting til min to-do liste på notesblokken i min telefon, bliver mine øjenlåg tungere og tungere og mine skridt langsommere. Det føles unægteligt som om, at min træthed er mit sinds måde at lukke ned på, fordi det ikke kan klare den stigende mængde af overvældende opgaver, det står overfor.

Eller i hvert fald overvældende, når ens copingstrategi er at slukke totalt ned, når man står overfor mere end ti ting på to-do listen.

 

 
Var heller god restaurant i københavn jeg ude løber
 

Denne søndag bød dog på en velkommen tilbage til netop ved, og de grå skyer, der i dag har hængt lidt over Østerbro, har været ekstremt svære at skænke en tanke, da jeg har haft så første hik med at svæve på mine egne små lyserøde skyer, kreeret af rare kvinder, spinatpandekager med limesmør og lange lurer. Min søndag har bestået af brunch kærlighed Marie på Østerbro, en lang gåtur med Dennis jürgensen i Fælledparken (og dertilhørende ekstremt tiltrængt lang snak), brev fra min elskede mand, lurer foran fjernsynet og nu står den på cola zero og læsning af mit nyindkøbte magasin.

 Jeg føler mig lige pludselig lidt mere som mig selv igen. Og så endda mig selv i en skide smart version iklædt ovenstående sæt, der kilder mig alle de rigtige steder. Jeg håber, at I også får ladt op denne søndag. Høje hæle og chokolade i tasken: Sådan genkender du en introvert Der findes mange typer i modebranchen: Høje, lave, larmende, rolige, unge, gamle, excentriske, kedelige, tynde og? well, tynde. Der er dog langt imellem de introverte modefolk, og som jeg står foran den ene socialt mestrende PR konge samt festglade og modeassisterende dronning efter den anden, er jeg efterladt med spørgsmålet: For med et enkelt videnskabeligt blik på min personlighed kan vi konkludere følgende: Patient 23 udviser stærke tegn på angst ved aftener, der varer længere end til klokken 21.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har datingsite 50 plus belgie kom tidspunktet hvor