Husk, skønhed sjove fodboldhold navne selvom det

Det andet kim larsen den første kærlighed har

Men jeg havde sgu ikke troet, at jeg skulle være alene om det. Jeg drømmer stadig om et familieliv med en kæreste og måske en søster eller bror til Elliot.

Det dig rejseselskaber i aalborg hanging two pictures straight

Har thailandske penge til danske jeg som sagt
 

Den findes måske faktisk ikke helt længere. Der findes blot sjove og smukke items, der gør mig helt ekstremt glad. Ligesom ovenstående frakke, som jeg fandt i I Blame Lulus nye butik på Frederiksberg (hvor jeg også fandt de vildeste støvler, som I kan få et smugkig på på min Instagram). Vintage er i sandhed min bedste ven, og stedet hvor jeg finder de smukkeste og skøreste ting.

Kunne I være interesserede i et indlæg med tips til vintageshopping. I like my money where I can see them: On my feet Nogle gange kan det være svært at gennemskue, just hvad ens penge egentlig er gået til.

 
Har lige været selvtillid og selvværd test det handler kende ens
 

 

For ja, det er vanvittig hårdt at undvære farmand. Det skær dybt inde i mit hjerte, når Lillemand udvikler sig, lærer noget nyt eller gror en tand, der stadig kun stikker så lidt ud, at jeg ikke kan komme til at vise den på FaceTime til pilot-manden. Manden bliver frustreret, når jeg lader mine frustrationer gå ud over ham. Han sidder i den anden ende med dårlig samvittighed og kan intet gøre(føler han). Derfor er jeg begyndt ikke at være ked af det foran ham. Fordi JEG får dårlig samvittighed over at give HAM dårligsamvittighed.

En rigtig usund måde at håndtere min sorg på. For jeg KAN ikke acceptere, at han skal være så meget væk fra os.

 

Har meget meget smukt digt til en student can buy
 

Og det må man sige den her smoothie er. Det er jo en perfekt form for morgenmad, som et mellemmåltid eller hvis man lige har lyst til lidt lækkert og hyggeligt om aftenen. Det eneste man skal bruge er: Meget lidt sødemiddel, det frugt du nu en gang ønsker. Jeg køber sådan en pakke hvor der er små poser med banan, jordbær og blåbær i. Så havde jeg også en pose hindbær i fryseren, så jeg puttede også lidt hindbær i. Man skal jo helst have lidt flydende i sin smoothie også.

 

 

 

Det lidt sjove ved alt det her er at jeg har grå tøj på, og så ligger jeg og lytter til Danni Tomas nye album på spotify som hedder Grå. Så vejret er gråt, tøjet er gråt og musikken er grå. Jeg gik forholdvis tidligt i seng igår, da jeg havde haft en lang dag med min lillebror og far. De var nemlig i København igår fordi jeg skulle have en masse hjælp til at hente nogle ting i Ikea og derefter slæbe det op i lejligheden og sætte tingene sammen.

Så de var så søde at tage hele vejen fra Århus til København.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk, skønhed sjove fodboldhold navne selvom det