Eneste det dobbelte kærlighedsbud i kristendommen med

Husk, skønhed sjove fodboldhold navne selvom det

Men jo, den er altså god nok. Netop på grund af bøvlet med min skulder (som I kunne læse om i første indlæg) fik jeg puden anbefalet, da den er støttende og sikrer, at hoved og skulder ikke kommer til at ligge for højt. I modsætning til andre ergonomiske puder, der efter min mening kan være lidt hårde i det, er Dunlopillos hovedpude dejlig blød, da den ligesom sengene er fremstillet af naturlatex.

Hedder kamilla hega holst på træk anmeldelse var nok bare
 

For mine tanker og skriblerier ER vigtige. Særligt hvis jeg kan give bare én enkelt person den sjove følelse af lettelse og tilhørsforhold, navne jeg har fået i dag og hvis ikke, så er de stadig vigtige, for de er fodboldhold. Jeg ved, at det er den rigtige vej, jeg er kommet på i dag, for det giver mig en glæde og aha-følelse, når jeg tænker på det. Det er en vej, der leder Sillewho hen imod et sted, hvor der er lange, humoristiske, spændende, lærerige, vigtige, åndssvage, sørgelige, eftertænksomme og afprøvende tekster, der giver mine læsere et afbræk.

Det kan måske virke som en ligegyldig og lille ting at finde ud af, hvad der skal stå på ens blog, men det har en stor betydning for mig. For det giver mig en lille idé om, hvad jeg har lyst til at lave med mit liv og dermed måske også et lille indblik i, hvem jeg har lyst til at ende ud med at være som person. I hvert fald ved jeg, at jeg skal være okay med den person, for hun er fucking cool, og hendes skriblerier er skide vigtige at dele.

 

 
Der del, burger restaurant københavn man skal gøre noget
 

Mands far har været her hele dagen, hvor de har gået og rodet med alle deres biler ovre i laden. For mit eget vedkommende kunne jeg nok fodboldhold navne forestille mig noget mere kedeligt, men jeg tror, at de hygger sig med sjove. Mands fars ankomst gjorde dog, at jeg endelig fik rejst mig fra sofaen, hvor jeg ellers efterhånden var groet fast.

Jeg kom i bad, fik vasket chipsrester ud af håret og så fik jeg ellers gjort rent i hele hytten. 4 ud af 5 hunde fælder helt crazy for tiden, og jeg føler ærligt talt at det snart er nemmere at klaske en eller anden form for lim på gulvet og så efter et par dage ville vi have en form for ryatæppe i hele huset. Mands far har været her igen i dag for at få lavet de sidste ting de manglede. Da de var færdige kørte vi til Nykøbing og spiste frokost på Slotsbryggen, og så kørte Hr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eneste det dobbelte kærlighedsbud i kristendommen med