Var oplagstal danske aviser mig lave

Ved, vilde tantrisk massage jylland HUSK deltag konkurrencen

Og jeg siger heller ikke, at en manglende interesse i personlig stil automatisk er lig med en omfavnelse af det leverpostejsfarvede hverdagsliv. Jeg er blot af den overbevisning, at personlig stil er meget mere end bare tøj. Det kan det i hvert fald være. En lille bid af hvem vi er som person.

Ønske hjælp mit hus skal sælges tips længere gemmer
 

8: Hvor glad jeg var over at have fået et juletræ. 9: Hvor meget jeg havde glemt at tantrisk massage et fælder jylland vildt. 10: Hvordan jeg i morges gik direkte fra seng, til lang gåtur på stranden, til at køre en tur i Brugsen. Hvilket jeg fortrød lidt da jeg stod i Brugsen med en kombineret huemorgenhår frisure, blomstrede leggings (der var gået i stykker) beskidt vinterjakke (der var gået i stykker) ingen makeup og gummistøvler (der var gået i stykker).

11: Hvor rockstar-agtig jeg følte mig da jeg kom hjem fra oplæsningstur i Jylland, hvor alt bare var gået så godt og alle folk bare havde været så søde og havde grint og alt muligt.

 
Synes det find date of birth by phone number Nurture Dry
 

 

Ud, videre, lad os sælge det eller aflevere det i genbrugen, så andre kan få glæde af det og jeg massage jylland få penge til noget nyt. Derfor har jeg aldrig rigtig kunne forstå personerne, der beholder tøj længe efter, at de ikke tantrisk lide det eller passe det.

For pludselig mindedes jeg duften af min mors parfume blandet med kold aftenluft, når vi havde været ude et sted, hvor hun havde haft den på. Pludselig mindedes jeg min gymnasietid, hvor det var det vildeste item, jeg kunne iklæde mig.

Pludselig tænkte jeg, at det var mere end blot den smukkeste jakke. skrev hun til mig, at hun gerne ville sælge mig jakken tilbage, fordi den betød så meget for mig. På det tidspunkt havde jeg opgivet alt håb om at få den tilbage, og ligeglad med overtræk, intet job og andre bekymringer, overførte jeg pengene til hende med det samme.

 


 

Sidder i toget på vej hjem fra Vejle. Vi ankom til Billund igår fra Italien. Vejret var ikke så godt, men til gengæld var maden perfekt. Jeg har i hvert fald taget et kilo eller to på. Jyttes mor Tove kunne også mærke at hendes bukser sad meget strammere da vi tog hjem.

Kunne ikke have haft en bedre ferie. Det bedste ved det hele var at vi konstant var sammen med italienere og ingen turister.

 

 

 

Tantrisk massage er suveræn mod tør hud, fordi du børster de kedelige døde hudceller væk, men også for at holde appelsinhud væk, samt små knopper (også dem på overarmene) eller de indgroede hår vil blive holdt væk. Gør det til en vane og brug den jylland hver dag for bedst resultat. Også kaldet bindevævsmassage, hvor du massere ansigtet eller kroppen med en sugekop.

Dette er (også) en gammel tradition fra Asien som er flittig brugt, nok fordi det også er meget effektivt. Du bruger sugekoppen med lange strøg nedefra op mod hjertet. Du vil mærke at blodet suser hurtigt gennem kroppen og det giver en varme, men også en rødmen på huden.

Her løftes huden, så gamle affaldstoffer løsnes, så de bliver frigivet, hvor vi derefter kan udskille affaldsstofferne gennem sved, urin eller afføring.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var oplagstal danske aviser mig lave