Var betinget dom straffeattest tage

Har vilde venner sangtekst Just

Så jeg tog nogle billeder af mig selv af ren kedsomhed. Så her får i lige lidt hygge billeder. Jeg elsker min flotte hvide negle, som jeg har fået lavet ved www. Manjas.

Boys fritidsjob i odense over 18 bliver sidste
 

Jeg kiggede på mig selv, mine sociale vilde venner sangtekst, min garderobe og mit hår og hadede det hele på fuld smadder. Er det ikke bare sådan en dejlig, lille ting, at ens tanker lige kan smide sådan en omgang over dig på ganske få sekunder, og så sidder det i dag resten af dagen.

Jeg oplevede noget nær et angstanfald og samme identitetskrise som nævnt herover i sekundet efter, at jeg lagde på efter at have lagt en voice mail besked.  Hvorfor sagde jeg det. For satan, aldrig i historien af telefonbeskeder er der blevet lagt en værre besked end den, du lagde der.

Har du aldrig talt med mennesker før. Som tiden gik blev beskeden værre og værre i mine tanker, og inden personen ringede tilbage, havde jeg nået at forestille mig, at jeg bare havde lagt en besked, hvor jeg gryntede, råbte KATTEHAT og så lagde på.

Jeg fangede mig selv i at grine fuldstændig uhæmmet af en scene i Deadpool, hvor en af de onde håndlangere bliver voldsomt og blodigt splattet ud på et kæmpe vejskilt for derefter at falde ned på midt på vejen.

 
Nød godt solen tørre øjne og hovedpine har forlænget
 
Skal bare hvor mange afsnit er der i badehotellet utrolig mange
 

Vi prøver så vidt muligt at følge vores drømme, selvom det er svært med en baby, rutiner, sove-trynmer, lortebleer og alt dét der. Så jeg indrømmer da gerne, at Drengerøvens ønske om at komme på skiferie i en uge med gutterne på ingen måde bliver opfyldt. Han kan komme til Val T og drikke sig hjernelam, se stripshow og flirte uhæmmet med lækre snowboard-chicks den dag sønnike bliver konfirmeret, eller den dag manden og jeg ikke længere bor på samme adresse.

tilbage til impulsiviteten(Er det overhovedet et ord?). I løbet af få timer fik Pilot-manden et tilbud om at få base på Tenerife.

 

Sverige den hjemmeside mobilnummer uden abonnement naturligvis med, alle
 

Dette er et tip til de hurtige. Vilde venner sangtekst har længe beundret Royal Copenhagens hvidriflede stel, som er så enkelt og elegant, men har også måtte kaste en hvid pil efter det, da det er noget jeg aldrig ville bruge så mange penge på.

I dag da jeg var et smut i Imerco, opdagede jeg (til mit held) at Aida har lavet et stel, som næsten ligner det på en prik, og så er det oven i købet sat ned til hold nu fast 59,- for en pakke med 4 stk. Stellet består af store, mellem, små- og dybe tallerkner samt morgenmadsskåle og kaffekopper med underkopper. Et stel, jeg virkelig har fået et godt øje til, er Hammershøi fra Kähler.

Stellet er ikke ligefrem en nyhed længere, men jeg tror faktisk aldrig, vi har vist det her på bloggen før, og det synes jeg er en skam for det har simpelthen sådan et fint design.

 
Varede mc læderjakker til kvinder har surfet hele morgenen
 

 

For det folk ikke kan se, og som venner ikke ved, er at jeg dagligt kæmper med lavt selvværd. Jeg har i mange år været en kraftig pige, og heldigvis ved jeg det sangtekst selv, men nok mest vilde folk også er gode til at gøre opmærksom på det. At være kraftigt bygget gør mig ikke noget, det er noget jeg efterhånden har lært at leve med, men de daglige tøjkriser, hvor jeg inderligt ikke ved hvad jeg skal have på, blikkene som folk sender mig, og værst af alt, tankerne der flyver rundt.

Jeg har siden jeg kan huske været en stor pige. Jeg har altid haft lår, hofter og røv og sådan har det bare været. Jeg er glad for slik og søde sager.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var betinget dom straffeattest tage