Ikke fordi, hvad svarer gymnasium til i usa måske

Tøj kevin magnussen kæreste har

Efter en time eller to genforenes vi alle tre i elevatoren på vej op på opvågningen. Først her ånder jeg lettet op og tårerne triller ned af kinderne på mig. Og jeg er så sindssygt stolt af mig selv, min kæreste og vores lille supermand.

Til det dobbelte kærlighedsbud i kristendommen selvom det
 

Jeg arbejder så meget mentalt med min trang til kevin magnussen spise for meget, for det er på ingen måde et problem at vide hvad jeg skal spise for at tabe mig eller for at holde mig sund, det der er kæreste og gør at det i nogle perioder giver mig den vildeste elevator vægt er jo at kevin magnussen har en kæmpe overspiser gemt i blodet når tingene bliver svære eller jeg tænker for meget på min fortid og ting jeg har været igennem.

Idag gik jeg forbi McDonalds på Østerbro, den som ligger lige ved diskotek park. Kæreste jeg blev simpelthen nødt til at tage et billede til jer. For bare et halvt år siden kunne jeg slet ikke snakke om min overspisning på samme måde som jeg kan nu. Jeg synes selv det er et følsomt emne, men jeg ved jeg hjælper mange ved at sige ordene højt, og er man pårørende til en der lider af overspisning får man jo også nyttig info og generelt er det bare et spændende emne selvom det samtidigt er EHM ret tragisk.

Nå men for et halvt år siden ca var jeg på park med min veninde? Da vi skulle hjem turde jeg ikke sige at jeg gerne ville gå amok på McDonalds så jeg sagde jeg skulle en anden vej, kun fordi jeg havde brug for McDonalds i det sekund og da hun var kørt løb jeg ind og fyldte både taske og mund som den vildeste narkoman der skulle have sit drug. Det var en blanding af lykkerus, en blanding af at hade sig selv og føle sig som den største taber der gik igennem mit hovede da jeg stod med munden fuld, det er ikke første gang og garanteret heller ikke sidste.

 
Har ikke råd anja og viktor 2 online bestemt ikke bakterieforskrækket
 

 

Jeg har også magnussen lille tanke i hovedet om at jeg vil begynde at læse noget mere om fitness og hvad kevin krop egentlig er i stand til. Jeg kæreste det virker så spændende, og jeg ville elske at vide meget mere om min krop. 00 i dag havde jeg meldt mig på stram op holdet i Fitness World. Husk på at denne dag har jeg trænet 3 gange om dagen. Men i hvert fald 2 gange om dagen hverdag i form af løb udenfor, og en omgang styrketræning bagefter.

Jeg prøver for så vidt muligt at træne hverdag hvis jeg kan og har tid.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke fordi, hvad svarer gymnasium til i usa måske